Després de fer quasi un ple la setmana passada (16 de 18) en aquesta no han fet ni un punt

Després de quasi haver fet el ple de punts la setmana passada, els sis equips mataronins de 3a Catalana, en aquesta jornada han mostrat l'altra cara i no han fet ni un sol punt.

Futbol Pla d'en Boet - Premià de Dalt

PLA D'EN BOET 3-4

PLA D'EN BOET: Jairo, Javi, Lluc Pera, Collado, Carrasco, Valencia, Carlos (Gerard 86'), Eric, Vall (Cortés 78'), Miquel (Alexis 67'), Moussa.

Partit vibrant i on els premianencs es van emportar el triomf amb un darrer quart d'hora fantàstic. Valle va avançar els locals al final de la primera part. Van empatar els premianencs, poc després de la represa, però Moussa i Collado van posar un 3-1, que es mantenia quan quedava un quart d'hora. Però els premianencs no van rendir-se i van marcar tres gols en 11 minuts per guanyar el partit i trencar la bona ratxa de l'equip groc-i-blau.

UD MATARONESA 0-1 VILASSAR DE MAR B

UD MATARONESA: Pol, Hidalgo ( Moya 68’), Navarro (Cristian 80’), Cobos, Espin (Nabil 63’), Beltran (Aitor 80’), Nogales,  Peque, Axel (Ibra 63’), Marcelo, Carlos, Edu i Marcos.

Una primera meitat molt intensa en joc, però sense gols. La Mataronesa negada amb el gol, no aprofità les seves ocasions per avançar-se en el marcador. En la segona meitat més del mateix, i el Vilassar de Mar, amb un joc intens, va saber aprofitar una de les seves ocasions marcant al quart d'hora de joc.

ROCAFONDA 0-4 CALELLA

ROCAFONDA: Mérida, Benguerel (Tavero 65'), Gerard, Bou, Youness, Touré (Bakary 59'), Brassier, Dembo, Paby (Hamza 70'), Chennaki i Soufian (Rosa 65').

Tarda nefasta de l'equip local que va veure com els calellencs repetien el triomf del final de la temporada passada i de forma més àmplia, amb dos gols a la primera part i dos a la segona.

YOUNG TALENT BADALONA 2-1 UD MOLINOS

MOLINOS: Ramos, Marc, Abel Moreno (Sergio Cobo 46'), Héctor, Borrego, Keita, Isra, Sergi Grau, Augusto Campos, Adrián García (Sotillo 78') i Rubén Moreno.

El Molinos tenia un compromís complicat al camp del líder, però va plantar cara en tot moment. La primera part va ser intensa però sense gols. Al quart d'hora de la represa van marcar els badalonins. El partit es va trencar i podia marcar qualsevol, i ja cap al final, primer el líder va fer el 2-0 i Keita va reduir, ja sense temps per a més.

SANTVICENTÍ 3-0  UD CIRERA

CIRERA: Jan Pol, Ximillo (Aleix 53'), Albertito, Kaddour, Izar (Baba 53'), Joel, Othman (Matas 77'), Joan, Álvaro Yustos, Pol Esperalba, Cristian Romero.

Marcador excessiu per als cirerencs que van tenir ocasions, però sense sort davant de porteria. Van rebre un gol a la mitja hora, i quan estaven prement l'accelerador buscant l'empat, dos gols més a l'inici de la segona part, ja van sentenciar el partit.

171126Fu_SantviCirera

SINGUERLÍN 4-2 LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Ruben Lloret, Artero, Ibra, Delfín (Lamin 46'), Cámara, Omar (Montes 68'), Ibu (Yusupha 75'), Jerreh, Llavero, Seidou, Said.

Dos gols d'Ibra Cámara, amb un de local enmig, havien posat un 1-2 en el marcador als vint minuts, després d'un gran inici llantienc. Però abans del descans els colomencs van capgirar el marcador. Poc després de la represa, La Llàntia es va quedar amb deu i als vint minuts de la segona part el golejador local Giráldez va sentenciar.