L'Argentona torna a conquerir el Municipal del Centenari

El CE Mataró continua sense poder amb l'equip argentoní a Mataró en partit oficial

L'Argentona ha tornat a guanyar el derbi de 2a Catalana davant el CE Mataró al Municipal del Centenari com havia fet en les dues anteriors ocasions en què l'havia visitat en partit oficial. D'aquesta manera l'equip groc-i-negre perd posicions baixant ja fins al cinquè lloc, mentre que l'equip argentoní se situa a només dos punts del Mataró en vuitena plaça.

Futbol CE Mataró - Argentona

El partit ha començat malament per a l'equip local, ja que els cinc minuts l'àrbitre ha assenyalat un penal molt rigorós i l'Argentona ho ha aprofitat per avançar-se. I això ha estat un cop molt dur per a un Mataró que ha fet una primera part molt dolenta, sense crear cap ocasió clara de gol, i patint molt per elaborar joc davant la pressió de l'equip visitant que ha estat molt ben posicionat i amb molta més ambició que no pas l'equip groc-i-negre.

Futbol CE Mataró - Argentona

A la represa, amb els canvis introduïts per Alberto Aybar, la cosa ha canviat totalment. Rodri i Youssef han donat molta més profunditat i han disposat de clares ocasions de gol, amb dos u contra u de Rodri i un de Youssef davant el porter Joan, però que aquest ha resolt de forma magnífica, salvant el seu equip. Quan el Mataró estava abocat sobre l'àrea visitant l'Argentona també ha tingut el 0-2 en un contraatac que Rovira ha enviat fora. I poc després, en una jugada sense perill, Kiku, que uns moments abans havia fallat una clara ocasió a l'altra àrea, ha marcat en pròpia porta.

El Mataró, amb Dani passat a l'extrem esquerre i portant molt de perill, ho ha continuat intentant i al final Youssef ha pogut marcar en un molt bon xut des de la frontal, en el que era el primer gol del Mataró sobre l'Argentona en partit oficial aquí a la capital del Maresme. Però ja en temps afegit, quan el Mataró tenia tots els seus efectius a l'atac, en un contraatac Cristian, l'ex-jugador groc-i-negre, ha posat la sentència amb el tercer gol, que ha donat el triomf a un equip que ha mostrat una gran solidesa i globalment es pot dir que ha merescut els tres punts.

Futbol CE Mataró - Argentona

CE MATARÓ 1-3 ARGENTONA

CE MATARÓ: Joel, Víctor Yustos, Kiku, Isma (Bustos 77'), Dani, Parri, Sergi Sànchez (Tapha 46'), Àlex Cañadilla (Marcel 60'), Ricky (Youssef 60'), Palanco (Rodri 46'), Aitor Gonzàlez.
ARGENTONA: Joan, Piro (Oliva 83'), Peque, Teve, Xavi (Quim 66'), Cristian, Coca (Teixidó 83'), Dídac Bancells, Aitor (Víctor 73'), Vacas (Rovira 66'), Àlex.
GOLS: 5' Cristian de penal (0-1); 75' Kiku en pròpia porta (0-2); 87' YOUSSEF (1-2); 90+4' Cristian (1-3).