El Cirera s'exhibeix en el dia de la presentació

Va golejar a La Llàntia per 6-1 en el derbi de la jornada de 3a Catalana

La jornada de 3a Catalana de futbol ens portava un derbi molt interessant al Municipal de Cirera, on l'equip local, en el dia de la presentació de tots els seus equips, rebia l'AD La Llàntia, un equip que portava tres victòries seguides i s'estava enganxant a la lluita per les dues primeres places. Però l'equip groc va solucionar el partit amb una golejada espectacular, de les "de tennis", per 6-1.

Futbol Cirera - La Llàntia

Dels altres equips mataronins del grup van sumar els tres punts la Mataronesa i el Pla d'en Boet, els dos equips que jugaven a casa, mentre que Molinos i Rocafonda van perdre en els seus desplaçaments.

UD CIRERA 6-1 AD LA LLÀNTIA

UD CIRERA: Jan Pol, Isaac, Ximillo, Albertito, Cristian Romero (Joan 73'), Joel (Matas 66'), Alvaro Yustos (Baba 75'), Kaddour, Othman (Peque 60'), Izar i Pol Esperalba (Aleix 66').
AD LA LLÀNTIA: Carrión, Delfín, Salvia, Ibra (Omar 66'), Llavero, Said (Artero 46'), Yusupah (Jerreh 46'), Ángel Vega (Montes 60'), Cámara, Ibu  (Lamin 66'), Seidou.

L'equip cirerenc va guanyar en el dia de la presentació de tots els seus equips, amb les grades molts plenes, i fent una exhibició de joc i golejant a La Llantia per obtenir tres punts que serveixen l'equip d'Antonio González per recuperar el tercer lloc perdut la setmana anterior a los Molinos.

I el partit va començar bé per a l'equip llantienc que portava tres partits guanyats i va marcar ben aviat gràcies a Seidou. Però a partir d'allà la maquinària de l'equip local va començar a funcionar i Albertito, Izar i Othman van materialitzar la seva superioritat per anar al descans amb un 3-1 favorable.

171112Fu_CireraLaLLantia3

Després a la represa la defensa local va contenir molt bé l'equip visitant que no va tenir massa ocasions clares de gol i arrel dels canvis fets pel seu entrenador va tornar a trobar el camí del gol. Aleix va marcar en la primera pilota que va tocar en jugada de contraatac, i després Izar, rematant de cap un còrner, i Peque, amb una magistral vaselina, van arrodonir la golejada.

171112Fu_CireraLaLLàntia

Es va estrenar l'himne del Cirera

En aquesta jornada festiva es va estrenar l'himne del Cirera compost per Fernando Romero.

UD MATARONESA 2-1 CALELLA

UD MATARONESA: Pol, Navarro, Cobos (Cristian 81’), Aitor (Hidalgo 68’), Espin, Ariel, Camara, Chema (Koke 20’ (Axel 68’) ), Nabil, Marcelo, Carlos (Ibra 46’) i Marcos.

Victòria treballada de la Mataronesa, davant un molt combatiu Calella.
Els arlequinats es van avançar amb un cop de cap d'Espin en el 37', però el Calella va empatar un minut més tard. Ja a la represa Aitor en el 52' posa per davant novament l'equip arlequinat amb un xut des de fora l'àrea. El Calella ho va intentar fins al final, però aquesta vegada una Mataronesa ben posicionada no és va deixar sorprendre.

171112Fu_Mataronesa-Calella

PLA D'EN BOET 4-1 ARENYS DE MAR

PLA D'EN BOET: Jairo, Javi, Lluc, Collado, Carrasco, Valencia (Miquel 46'), Marc Pérez, Eric, Valle (Elías 69'), Vela (Reyes 75') i Moussa (Xavier Moreno 80').

L'equip de Pla d'en Boet va aconseguir la seva segona victòria consecutiva per golejada que, de moment, no li permet encara sortir de la zona de descens, però els carrega de moral després d'haver patit sis derrotes seguides. Va fer una primera part espectacular, davant un equip de la part alta de la taula, i Vela, Moussa, per dues vegades, i Eric, van posar el 4-0 al descans. Els arenyencs van fer el gol de l'honor prop del final.

CABRILS 2-1 MOLINOS

UD MOLINOS: Ramos, Grau (García Mesa 83'), Gorka (Sotillo 60'), Héctor, Adrià Artero, Abel Moreno, Manrique, Isra, Ruben Moreno (Adrián Borrego 75'), Augusto Campos, Keita (Sergio Cobo 46')

L'equip blanc-i-blau va acabar cedint davant un rival directe després d'un partit intens i emocionant. L'equip local es va avançar a la mitja hora de joc, però a la represa Sergio Cobo va empatar. Després el gol hauria pogut caure de qualsevol dels dos costats, però ho va fer del local a falta de 9 minuts per al final. Amb aquest resultat el Molinos es veu atrapat a la classificació pel seu rival i pel Cirera.

LLOREDA 1-0 ROCAFONDA

ROCAFONDA: Mérida, Benguerel, Gerard Almazán, Bou (Touré 46'), Anas, Youness, Águila (Franisco 67'), Brassier, Dembo, Paby, Youssef.

El Rocafonda no va poder allargar la seva bona ratxa i va caure al camp badaloní del Lloreda, que va ser el seu únic gol a poc del descens i després va aguanttar bé les escomeses visitants.