El Rocafonda enfonsa el Pla d'en Boet a la cua de 3a Catalana

Cirera, Molinos, La Llàntia guanyen els seus partits i se situen a la part alta

El derbi de la 10a jornada de 3a Catalana es jugava a Pla d'en Boet i en ell el Rocafonda, amb la seva segona victòria consecutiva, ha enfonsat encara més l'equip local a la cua de la classificació. Destacar també que Cirera, Molinos i La Llàntia van guanyar els seus partits i els dos primers se situen igualats en el segon lloc de la taula, a 4 punts del líder.

Futbol Pla d'en Boet - Rocafonda

PLA D'EN BOET 1-2 ROCAFONDA

PLA D'EN BOET: Xavi, Javi, Collado, Lluc, Carrasco, Marc Palau, Carlos (Moha 53'), Valencia (Eric 53'), Valle (Cortés 60'), Sergi, Moussa (Elías 67').
ROCAFONDA: Suárez (Mérida 24'), Benguerel (Rosa 60'), Gerard Almazán, Marc Bou, Soto, Aguila, Touré (Xavier Almazán 46'), Brassier, Dembo, Paby, Oumar.

En el derbi de la jornada, entre els dos cuers, el Rocafonda, en una segona part espectacular, va superar el Pla d'en Boet i l'enfonsa a la cua.
I això que el partit es va posar bé per als locals que es van avançar amb gol de Marc Palau al quart d'hora. Però a la represa els visitants van sortir en tromba i abans del quart d'hora Soto, Dembo i Paby ja havien capgirat el marcador i el van saber mantenir.

CIRERA 3-1 POBLE SEC

CIRERA: Jan Pol, Ximillo, Albertito, Álvaro Yustos, Isaac, Baba, Pol Esperalba (Matas 73'), Peque, Cristian Romero (Kaddour 88'), Aleix (Joel 67'), Joan (Izar 73').

El Cirera va sortir decidit i de seguida va tenir bones oportunitats fins que als 23' Aleix oportú va rematar una centrada de Cristian per fer el primer. Poca cosa més fins al descans, però només iniciar-se la segona part Joan, va aprofitar un refús del porter per fer el 2-0. No va tardar a reduir diferències l'equip barceloní i fins al final va haver-hi ocasions als dos costats i en el temps afegit Matas va fer el de la tranquil·litat.

LA SALUT 1-3 MOLINOS

MOLINOS: Pulido, Marc, Abel Moreno, Héctor, Adrià Artero, Rubén Moreno, Keita, Isra, Toni Martín, Augusto Campos, Adrián García (Borrego 68').

El Molinos va guanyar a Badalona en un partit amb final electritzant. L'equip blanc-i-blau s'havia avançat als minuts finals de la primera part amb un gol d'Abel Moreno i a la represa va anava mantenint l'avantatge fins que quan faltaven sis minuts va empatar l'equip local. Això va fer despetar els molinencs que van replicar de seguida amb gols de Toni Martín i Keita per emportar-se els tres punts.

SANTVICENTÍ 2-3 LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Lloret, Llavero, Artero, Kanteh, Delfin, Ibra, Ángel Vega (Jerreh 46'), Jawara (Ibu 46'), Arafan (Omar 63'), Salvia, Seidou (Montes 89').

Gran victòria llantienca a Sant Vicenç de Montalt després d'un partit vibrant. Es va avançar l'equip local als 14', però a la mitja hora va empatar Seidou. Als 10' de la represa un gol en pròpia porta va donar avantatge als verds. Es va trencar el partit i el gol semblava que podia caure de qualsevol dels dos costats. I primer va ser Jerreh el que va fer el 1-3. De seguida va replicar l'equip local i el final va ser emocionant però el marcador ja no es va moure més.

MATARONESA 0-2 LLOREDA

MATARONESA: Pol, Koke, Navarro, Cobos, Lianes (Cristian 81’), Espin (Axel 63’), Beltran (Edu 74’), Ariel (Hidalgo 63’), Chema (Peque 65’ ), Marcelo, Carlos, Carrasco i Marcos.

La Mataronesa no va realitzar un mal partit però va acabar perdent. Després d'ocasions locals, en el 36' el Lloreda es va avançar de penal, força rigorós. Les decisions arbitrals van condicionar als locals, que amb un joc travat i amb contínues interrupcions no arribaven amb claredat a la porteria visitant.
La segona meitat transcorria amb el mateix guió, amb la Mataronesa intentant crear i ab el Lloreda defensant com podia. Però en el 67' en una de les poques ocasions que va disposar el Lloreda fa fer el segon. I fins al final el recital de desencerts del col·legiat, va tallar la possible reacció local.