Diumenge derbi de 3a entre Pla d'en Boet i Rocafonda

Cirera i Mataronesa també juguen a casa el diumenge al migdia

Aquest cap de setmana tenim un altre derbi de 3a Catalana al Municipal de Pla d'en Boet, on s'enfrontaran el Pla d'en Boet CE i el Rocafonda CF, els dos últims classificats del grup maresmenc de la 3a Catalana. El partit es jugarà a les 12:30 hores.

Futbol Pla d'en Boet - Cirera

L'equip groc i blau és el cuer, amb 1 sol punt en els vuit partits jugats, i rep l'equip blanc-i-negre que la setmana passada va sumar els tres primers punts derrotant el Pomar i és penúltim de la classificació.

Fins ara el Pla d'en Boet aquesta temporada ha jugat dos derbis a casa, perduts tots dos davant Cirera (0-3) i Mataronesa (1-3). El Rocafonda n'ha jugat tres i tots tres perduts, a casa davant Cirera (1-3) i La Llàntia (0-5) i a fora al camp del Molinos (1-0).

Futbol Molinos - Rocafonda

També juga a casa la UD Cirera (3r classificat) que rep a les 12 hores, en un partit molt important, el Poble Sec, equip barceloní amb el qual està igualat a la classificació a 16 punts.

I el quart equip mataroní que juga a casa és la UD Mataronesa (13è amb 9 punts) que juga el diumenge a les 12:15 hores al Camí del Mig davant el Lloreda badaloní que és el 7è amb 12 punts.

La UD Molinos, que entre setmana va sumar els tres punts d'un partit que tenia ajornat a Vilassar de Mar, s'ha situat igualat amb el Cirera en 3r lloc amb 16 punts i es desplaça el diumenge (12:15 h) a Badalona per jugar al camp de La Salut, equip que és 12è amb 10 punts.

Finalment l'AD La Llàntia (10è amb 11 punts) juga el diumenge a les 12 hores al camp del Santvicentí, equip que acaba de guanyar al Camí del Mig a la Mataronesa i que ocupa 7è amb 12 punts.