El diumenge derbi de 3a Catalana entre Molinos i La Llàntia

Mataronesa i Rocafonda també juguen a camp propi

La 8a jornada de la 3a Catalana de futbol ens porta un altre dels molts derbis locals de la temporada. En aquest cas serà al Municipal de Vista Alegre- Molins, on l'equip local la UD Molinos rebrà l'AD La Llàntia.

Futbol Molinos - La Llàntia

Els blanc-i-blaus la temporada passada van guanyar els sis derbis que van disputar i aquesta temporada ja van guanyar-ne un davant el Rocafonda. Estan situats en la quarta plaça de la classificació amb 13 punts, a 4 punts del líder, però tenen un partit pendent, que dominaven en el moment de la suspensió, i que els podria posar a un sol punt del Young Talent. Per la seva part l'equip verd està 14è lloc amb 8 punts.

També la UD Mataronesa i el Rocafonda juguen a casa. L'equip arlequinat jugarà el dissabte a les 16:30 hores, com és habitual, al Camí del Mig, rebent la visita del Santvicentí. Els dos equips estan igualats en el 9è lloc amb 9 punts.
El Rocafonda, jugarà el diumenge a les 11:45 hores davant el Pomar, buscant els primers punts en una categoria que fins ara és massa dura per a ells, cosa que els situa a la cua. L'equip badaloní és el 15è classificat amb 5 punts.

La UD Cirera, segon classificat amb 16 punts, a un sol punt del líder, es desplaça al camp del Premià de Dalt (diumenge 12 hores), que és 9è amb 9 punts, amb la intenció de mantenir-se a roda del líder o saltar al primer lloc si el Young Talent ensopega.

Finalment el Pla d'en Boet, que tampoc està fent una bona temporada (és penúltim amb un sol punt) buscarà el primer triomf al camp del Lloreda el dissabte a les 18:30 hores. L'equip badaloní està en el 9è lloc amb 9 punts.