Triomf del CE Mataró que li dóna el lideratge de la 2a Catalana

Ha guanyat per 0-2 a Montcada, un rival directe, i supera l'Europa en el golaverage general

  • Diumenge, 15 Octubre 2017 20:29

Montcada - CE Mataró

EL CE Mataró ha aconseguit un valuós triomf al camp del Montcada, un rival directe a la zona alta de la classificació de la 2a Catalana i la diferència del marcador (0-2) li permet situar-se com a líder, ja que millora el golaverage general que té l'Europa B, l'equip que està a dalt en igualtat de punts amb l'equip groc-i-negre.

La primera meitat ha estat molt igualada, com era previsible, amb els dos equips respectant l'altre i arriscant només el necessari, i això ha fet que no es veiés pràcticament cap ocasió de gol clara. Els mataronistes no han pogut tenir el control de la situació davant un centre del camp local molt fort i ben posicionat, però al darrera la defensa s'ha mostrat molt segura, i es consolida com la menys golejada del grup, amb només 2 gols encaixats en els 7 partits disputats.

A la represa el joc s'ha animat i gràcies a una bona transició el Mataró ha aconseguit avançar-se gràcies a l'encert de Bargalló. Veient-se per darrere, els locals han estirat més les seves línies, però el Mataró –que avui jugaven amb la segona equipació– han sabut fer el segon gol que ha donat la tranquil·litat necessària per encarar el tram final sense patiments. De nou ha estat Bargalló, que amb cinc gols és el màxim golejador de l'equip en aquest inici de temporada, i també és el màxim del grup, junt amb dos jugadors més.

Futbol CE Mataró - SA Barca

CD Montcada 0-2 CE Mataró

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Kiku, Isma, Yustos, Parri, Fiti (Sergi, 39'), Youssef (Dani, 65'), Ricky (Rodri, 78'), Alex Cañadilla (Sergio López, 82') i Bargalló (Ignasi, 82').
GOLS: 52' BARGALLÓ (0-1); 77' BARGALLÓ (0-2).

RODA DE PREMSA D'ALBERTO AYBAR , via twitter @cdmontcada