La Mataronesa únic guanyador mataroní en la jornada de 3a de futbol

Va golejar el Pomar, mentre els altres cinc equips van perdre els seus partits

La jornada de 3a Catalana de futbol va ser molt negativa per als representants mataronins, ja que només la UD Mataronesa va poder sumar, i ho va fer golejant el Pomar al Camí del Mig. Els altres cinc equips van perdre, dos a casa (Pla d'en Boet i Rocafonda) i tres a fora (Cirera, Molinos i La Llàntia).

171009Fu_Mataronesa

MATARONESA 5-0 POMAR

UD MATARONESA: Rabassa, Edu, Navarro (Beltran 70’), Cobos (Hidalgo 55’), Lianes, Espin (Chema 55’), Ariel, Moya (Carrasco 73’), Camara (Aitor 70’), Axel, Nabil, Ibra i Marcos

La Mataronesa va obtenir un triomf per golejada davant un Pomar desconegut. Els homes de Manel Pérez, van començar amb un joc intens. En el minut 9 Lianes va marcar el primer de lliure directe. El Pomar es defensava de les escomeses locals amb ordre, però sense crear perill en el seu atac. En el minut 40 Cobos va aconseguir el segon, d'un xut creuat des de fora de l'àrea.
La segona meitat va començar amb una excessiva relaxació en l'equip local, i el Pomar va posar cèrcol a la meta local, però els va faltar definició. I en canvi en el minut 50' Lianes va aprofitar una passada entre línies per aconseguir el 3-0, que va donar tranquil·litat al joc local i va acabar amb les aspiracions del Pomar. En el 54' i en el 69' Axel i Edu van arrodonir el resultat culminant dues contres.

ARENYS MAR 3-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Jan Pol, Ximillo, Albertito, Izar, Isaac (Albert Garrido 74'), Matas (Joel 74'), Yustos (Aleix 66'), Pol, Pereira (Othman 74'), Joan (Baba 66'), Cristian Romero.

El Cirera va perdre la imbatibilitat després d'un partit vibrant a Arenys de Mar, davant un equip que encara no ha perdut i que, si guanya un partit que té endarrerit, podria situar-se líder.
Els arenyencs es van avançar en xut de falta poc abans del descans, però Pol encara va tenir temps per igualar abans d'anar als vestidors, aprofitant un refús del porter a xut de Yustos.
A la represa els dos equips van continuar lluitant pel triomf. Primer es va avançar l'equip local als 67' i després Joel va empatar als 78' propiciant un final molt emocionant en el qual el triomf hagués pogut caure de qualsevol costat. I després d'una bona ocasió d'Aleix i en el darrer minut va ser l'Arenys el que va marcar.

POBLE SEC 2-0 MOLINOS

UD MOLINOS: Pulido, Marc (Grau 46'), Keita, Hèctor, Adrià Artero, Roca, Manrique, Augsuto Campos, Rubén Moreno (Gorka 73'), Óscar, Israel (Toni Martín 46').

El Molinos també va perdre la seva imbatibilitat a Barcelona davant un Poble Sec que es va avançar molt aviat i quan a la segona part el Molinos estava assetjant la seva porteria buscant l'empat va marcar el segon quan faltava un minut per al final.

PREMIÀ DALT 6-5 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Ruben Lloret, Llavero, Xavier Artero (Montes 46'), Delfín, Ibra (Arafan 62'), Ángel Vega (Ibu 62'), Lamin (Omar 62'), Salvia, Seidou, Said (Yusupha 67'), Jordi Cano.

Partit absolutament boig el viscut a Premià de Dalt amb 11 gols i moltes alternatives en el marcador. Es va avançar aviat l'equip verd amb gol de Seidou, però de seguida va empatar l'equip local. Novament Seidou i Vega, de penal, van posar l'1-3, però els premianencs van empatar abans del descans.
A la represa Seidou de nou va avançar els seus completant un "hat-trick". Però a partir d'aquell moment l'equip local es va desbocar i va fer tres gols en un quart d'hora posant el 6-4. Jordi Cano va reduir ja prop del final.

PLA D'EN BOET 3-5 SANTVICENTÍ

PLA D'EN BOET: Jairo, Ordóñez (Marc Pérez 46'), Collado, Lluc, Carrasco, Eric (Elias 66'), Carlos, Marc Palau (Daoudi 87'), Miquel (Reig 57'), Cortés (Valencia 57'), Vela.

El Pla d'en Boet va patir la quarta derrota de la temporada al seu camp en quatre partits. Va veure com els visitants posaven un 0-3 al marcador abans de la mitja hora i evidentment el partit es va posar molt complicat. De tota manera amb gols de Miquel, Carrasco i Reig, amb un de visitant intercalat, van arribar a posar el 3-4 en el minut 81, quan els visitants jugaven amb un menys. Però quan faltava un minut va arribar la sentència per part del Santvicentí.

ROCAFONDA 1-5 SINGUERLÍN

ROCAFONDA: Suárez, Berenguel, Rosa, Marc Bou, Soto (Touré 63'), Almazán (Chennaki 46'), Aguila (Navarro 46'), Brassier, Dembo, Paby, Oumar.

Sisena derrota del Rocafonda que encara no ha puntuat en la nova categoria que sembla venir-li una mica gran als seus jugadors. De tota manera s'ha de dir que el rival, que és equip habitual de categories més altes i ja és tercer, va mostrar un fort potencial, es va avançar amb un gol en fred i va marcar el 0-2 abans de la mitja hora. Va reduir Paby, però va ser un miratge, ja que abans del descans els visitants ja fer l'1-3 i a la represa van sentenciar amb dos gols més.