El Cirera derrota el Calella i continua co-líder de 3a Catalana

El Molinos també va guanyar el seu partit i se situa en tercer lloc

171001Fu_EquipCirera

La jornada de la 3a Catalana va estar presidida pel triomf de la UD Cirera davant el Calella (3-0) que li permet mantenir-se com a co-líder de la 3a Catalana darrere Young Talent. També el Molinos va guanyar a casa i es manté a la part alta, tenint en compte que té un partit pendent i podria estar igualat amb els dos primers. La Llàntia només va poder empatar i es queda una mica despenjat.
Mataronesa, Pla d'en Boet i Rocafonda, no reaccionen, van caure golejats fora de casa i estan tots tres a la zona baixa.

UD CIRERA 3-0 CALELLA

UD CIRERA: Jan Pol, Ximillo, Albertito, Izar, Isaac, Alvaro Yustos, Pol Esperalba (Joan 59'), Albert Garrido (Matas 59'), Cristian Romero, Pereira (Baba 74'), Aleix Tarrés (Joel 74').

El Cirera va aconseguir una molt meritòria victòria davant el Calella en un partit que va dominar completament i en el qual hagués pogut marcar més gols de no haver estat per la bona actuació del porter visitant.
Van marcar Aleix Tarrés als 16' de la primera part i als 14' de la represa, aquest segon de penal comès sobre ell mateix, i va rematar la feina Joan resolent un u contra u quan faltaven 9 minuts per acabar el partit.

171001Fu-Aleix

UD MOLINOS 3-2 PREMIÀ DALT

UD MOLINOS: Ramos, Gorka (Grau 65'), Keita (Marc Fernández 84'), Hèctor, Adruà Artero, Roca, Isra, Augusto Campos, Toni Martín (Manrique 65'), Óscar (Adrián Garcia 70'), Rubén Moreno.

Treballada victòria del Molinos davant un altre dels equips de la part alta, que a més es va avançar als 2' de joc després que Ramos hagués aturat un penal i el mateix llançador aprofités el refús. Va reaccionar l'equip de Juanjo Palma, i va capgirar el marcador amb gols d'Óscar i Toni Martín, aquest de penal. Però de seguida els premianencs van empatar poc abans del descens. A la represa el joc va baixar en intensitat, però guanyant en emoció. Sergi Grau va sentenciar a falta d'un quart d'hora, a la sortida d'una falta, quan feia poc que havia entrat al camp.

171001Fu_Molinoscelebrant

LA LLÂNTIA 3-0 VILASSAR MAR B

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Jerreh, Llavero, Xavier Artero, Serrano (Delfín 53'), Angel Vega (Yusupha 53'), Arafan (Ibra 74'), Salvia, Seidou (Omar 65'), Said, Montes (Chamarro 65').

Partit competit però sense que cap dels dos equips tingués encert de cara a porteria, i que fa que l'equip verd perdi contacte amb els primers.

171001Fu_LaLlantia

YOUNG TALENT 4-0 MATARONESA

UD MATARONESA: Rabassa, Nabil, Carlos, Navarro (Hidalgo 80’), Espin, Beltran (Lianes 46’), Ariel, Moya (Axel 66’), Peque, Ibra (Cobos 66’), Chema, Edu, Carrasco i Marcos.

La Mataronesa va fer una bona primera mitja hora, tot i el joc dur dels locals, però va rebre dos gols en el tram final de la primera part, i no va poder marcar tot i tenir alguna ocasió. A la represa els badalonins es van quedar amb deu i els arlequinats van disposar de bones ocasions, però els gols els posaven els locals, tot i que van acabar amb nou.

POMAR 3-0 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Marc Pérez, Collado, Lluc Pera, Marc Palau, Eric (Ordóñez 72'), Carlos Gonzàlez (Elias 57'), Carrasco, Valle (Vela 43'), Cortés (Valencia 57') i Miquel (Daoudi 72').

El Pla d'en Boet va caure clarament a Badalona i continua sense aconseguir tastar el sabor del triomf. L'equip local es va avançar quan faltaven deu minuts per al descans i a la represa va sentenciar amb dos gols en pocs minuts, passat el quart d'hora, el segon de penal.

CABRILS 4-0 ROCAFONDA

UD ROCAFONDA: Cristian Gracia, Berenguel, Rosa (Touré 79'), Gerard Almazán, Dembo, Bou, Soto (Collado 79'), Aguila (Navarro 59'), Brassier, Kamby, Chenaki (Xavier Almazán 20').

El Rocafonda continua sense poder puntuar a la seva nova categoria. Van fer una bona primera part aguantant un equip de la part alta, però des del moment que van encaixar el primer gol als 62', es van enfonsar i van rebre tres gols més al tram final.