El Cirera guanya a Rocafonda i es manté colíder de 3a Catalana

Empat de La Llàntia, derrotes de Pla d'en Boet, Mataronesa i suspensió del partit del Molinos

La quarta jornada de la 3a Catalana de futbol ens portava un altre derbi mataroní i en ell el Cirera va guanyar a Rocafonda i ja suma tres triomfs en derbis locals en les quatre jornades disputades, continua imbatut i es manté com a colíder de la competició, mentre que el seu rival continua ancorat a la cua.

170925Fu_Cirera

El Molinos, que també es mantenia imbatut, va veure suspès el seu partit al camp del Vilassar de Mar B al descans per un problema de salut del porter local. El Molinos anava guanyant per 0-1 amb gol d'Augusto Campos i jugava en inferioritat per expulsió d'Abel Moreno.

ROCAFONDA 1-3 UD CIRERA

ROCAFONDA: Mèrida, Berenguel (Collado 80'), Rosa (Soufian 60'), Marc Bou (Águila 72'), Soto, Tavero, Almazán (Navarro 61'), Brassier, Dembo, Paby, Chennaki
CIRERA: Jan Pol, Ximillo, Albertito, Izar, Isaac (Matas 78'), Baba (Cristian Romero 61'), Álvaro Yustos, Pol Esperalba (Mamadou 88'), Peque, Albert Garrido (Pereira 61') i Aleix (Juan 61').

Partit vibrant el disputat al Municipal de Rocafonda i amb un resultat que potser és exagerat en relació al que va passar al camp on el cuer va plantar cara a un dels líders.
El Cirera es va avançar amb gol d'Izar als 21', però de seguida va empatar l'equip local amb gol de Soto, arribant-se al descans amb igualtat.

A la represa les oportunitats es van anar succeint a un i altre costat fins que Izar va repetir als 70' per donar avantatge als seus. El Rocafonda va prèmer l'accelerador fent lluir a Jan Pol, fins que ja en el darrer minut Pereira va posar al sentència rematant uan centrada de Matas.

VILASSAR MAR B - MOLINOS suspès

El Molinos, que també es mantenia imbatut, va veure suspès el seu partit al camp del Vilassar de Mar B en el descans per un problema de salut del porter local. El Molinos anava guanyant per 0-1 amb gol d'Augusto Campos i jugava en inferioritat per expulsió d'Abel Moreno.

ARENYS MAR 0-2 AD LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Rubén Lloret, Llavero, Artero, Ibra, Ángel Vega (Lamin 58'), Jerreh, Bertolín (Montes 77'), Arafan (Yusupha 58'), Salvia, Seidou (Omar 85'), Said (Delfín 77').

Bon partit el disputat a Arenys entre dos equips que van buscar el triomf. Primer Seidou i Ibra van marcar per a l'equip verd, però encara abans del descans els arenyencs van reduir diferències i abans del quart d'hora de la segona part van igualar.  Fins al final el partit va estar molt viu i els llantiencs van acabar defensant el punt en inferioritat per explusió de Lamin als 81'.

UD MATARONESA 2-3 SINGUERLÍN

UD MATARONESA: Marcos, Edu (Chema 46’), Koke (Beltran 71’), Navarro, Lianes, Aitor (Ariel 46’), Carlos, Moya ( Hidalgo 79’), Axel (Espin 79’), Ibra, Nabil, Olmo i Pol.

En la primera meitat una Mataronesa molt desdibuixada, va veure impotent com el Singuerlín la dominava en tots els aspectes del joc, i ja prop del descans un gol en pròpia porta i un de falta van posar el 0-2 al marcador.
La segona meitat va ser d'un altre color per als locals, amb un joc més reconeixible, van aconseguir igualar el resultat, amb gols d'Ibra (55') i Lianes (65'). Però la remuntada local es va veure tallada en el llançament d'un córner, on el Singuerlín va marcar tornar a avançar-se. La Mataronesa ho intentà fins al final, disposant d'un parell de jugades per empatar el partit però sense sort.

PLA D'EN BOET 1-6 YOUNG TALENT BADALONA SUD

PLA D'EN BOET: Jairo, Marc Pérez (Javi 57'), Collado, Lluc Pera, Marc Palau, Eric, Carlos, Ordóñez (Elías 57'),Valle (València 82'), Cortés (Daoudi 80') i Miquel (Vela 68').

El líder, a la segona part, va passar per damunt del Pla d'en Boet, que continua sense poder tastar el sabor del triomf aquesta temporada. I això que el partit va començar bé amb gol de Cortés, igualat poc després per l'equip badaloní. Al descans s'arribà amb empat. La desgràcia va arribar en forma de gol en pròpia porta i a partir d'allà l'equip groc es van enfonsar rebent quatre gols més.