El derbi de 3a Catalana d'aquest cap de setmana és a Rocafonda

L'equip rocafondí busca els primers punts davant el Cirera, i també juguen a casa Mataronesa i Pla d'en Boet

  • Divendres, 22 Setembre 2017 18:07

Després d'una setmana sense ells, aquest cap de setmana tornem a tenir derbi mataroní a la 3a Catalana de futbol. Serà a Rocafonda el diumenge a les 17 hores, quan l'equip local rebrà la UD Cirera. També la Mataronesa i el Pla d'en Boet juguen a Mataró.

Futbol Rocafonda - La Llàntia

Per ordre cronològic la UD Mataronesa rep el Singuerlín el dissabte a les 16:30 hores. Els arlequinats acaben d'aconseguir el seu primer triomf, molt brillant a Cabrils davant un equip que havia guanyat els dos primers partit, i ocupen la 10a plaça amb 3 punts, els mateixos que té el seu rival, en el seu cas aconseguit a base de tres empats.

També el dissabte a les 20:30 hores el Molinos es desplaça al camp del Vilassar de Mar B. L'equip molinenc està situat en tercer lloc amb 7 punts, els mateixos que el líder, mentre que l'equip vilassarenc és 15è amb 1 sol punt.

El diumenge a les 12 hores l'AD La Llàntia juga al camp de l'Arenys de Mar, equip que acaba d'empatar al camp del Molinos i és 8è amb 4 punts. Els llantiencs ocupen el 5è lloc amb 5 punts.

També diumenge al migdia a les12:30 hores el Pla d'en Boet rep el líder, el Young Talent Badalona Sud. L'equip groc és avant-penúltim amb 1 sol punt aconseguit a fora, després d'haver perdut els dos primers partits a casa, i els badalonins tenen 7 punts.

I finalment el diumenge a la tarda, a les 17 hores, el Rocafonda rep el Cirera en el derbi de la jornada. L'equip local encara no ha puntuat i és el cuer, mentre que els cirerencs són col-líders amb 7 punts, igualats amb el Young Talent. De moment el Cirera ja ha guanyat dos derbis a Pla d'en Boet i al Camí del Mig davant la Mataronesa.