La Llàntia cau del lideratge de 3a, on continuen Cirera i Molinos

L'única victòria mataronina de la jornada la va aconseguir la UD Mataronesa guanyant a Cabrils

  • Redacció / Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 18 Setembre 2017 10:23

Cap dels tres equips mataronins que afrontaven la 3a jornada de la lliga de 3a Catalana de futbol en el grup capdavanter, amb els 6 punts sumats, han pogut aconseguir el triomf. La Llàntia que era líder ha caigut del pedestal i Cirera i Molinos s'hi mantenen amb els seus empats, ja que els altres equips amb què compartien el primer lloc tampoc van poder guanyar.

L'únic equip mataroní que ha pogut sumar els tres punts en aquesta jornada ha estat la UD Mataronesa que va guanyar al camp d'un dels equips que ho havien guanyat tot. Pla d'en Boet també va guanyar el primer punt i ja només queda Rocafonda amb el caseller a zero.

Futbol La Llàntia - Calella

LA LLÀNTIA 0-1 CALELLA

AD LA LLÀNTIA: Rubén, Jerreh, Llavero, Delfín (Said 46'), Jordi Cano (Blasco 46'), Ibra, Ibu Baldeh, Arafan (Jawara 80'), Salvia, Seidou, Yusupha (Omar 64').

L'equip llantienc afrontava el partit com a líder havent marcat 6 gols i sense haver-ne rebut cap. Però en aquest partit es va trobar amb un equip calellenc, que no havia puntuat i que va mostrar una molt bona estructura defensiva que va frenar l'atac local, i va clavar l'estocada amb el gol del triomf a 5 minuts del final.

Futbol La Llàntia - Calella

CIRERA 0-0 LLOREDA

UD CIRERA: Jan Pol, Ximillo (Isaac Ramos 72'), Albertito, Izar (Matas 81'), Othman (Baba 57'), Àlvaro Yustos, Pol Esperalba, Cristian Romero, Peque, Albert Garrido (Juan 72'), Aleix.

Futbol Cirera - Lloreda

El Cirera i el Lloreda, dos equips descendits de 2a, van disputar un partit intens però en el qual cap dels dos equips va tenir encert de cara a porteria. Els cirerencs de tota manera conserven plaça en el grup capdavanter.

Futbol Cirera - Lloreda

MOLINOS 1-1 ARENYS DE MAR

UD MOLINOS: Dani Ramos, Marc Fernàndez (Gorka 46'), Artero (Abel Moreno 46'), Hèctor, Rubén Moreno, Roca, Manrique, Augusto Campos, Toni Martín (García Mesa 75'), Óscar (Keita 68'), Israel (Adrián 46').

Partit disputat al Municipal de Vista Alegre Molins, on el Molinos no va poder mantenir el seu ple de punts. I va ser ben curiós, ja que els dos gols del partit els va marcar el mateix jugador. Abel Moreno als 18' de la 2a part va avançar al seu equip, però pocs minuts després va marcar a la seva porteria donant l'empat als arenyencs. De tota manera els blanc-i-blaus es mantenen en el grup capdavanter de la lliga.

CABRILS 1-3 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Marcos, Nabil (Olmo 73’), Edu, Navarro, Lianes, Aitor (Espin 80’), Beltran (Ariel 46’), Moya ( Hidalgo 62’), Axel (Carlos 73’), Ibra, Chema, Cristian i Kevin.

La Mataronesa va aconseguir els primers tres punts davant un Cabrils molt intens, que havia guanyat els 6 punts disputats.
El primer quart d'hora va ser del Cabrils, que va desplegar un gran joc combinatiu, aconseguint avançar-se en el marcador en el minut 11. La Mataronesa a poc a poc es va anar asserenant en el seu joc, i al minut 44, Axel va assistir a Ibra per aconseguir empatar, i en el primer minut de la segona part Aitor va culminar una molt bona jugada col·lectiva per fer el segon. La Mataronesa amb un punt de més ritme que els locals posaren cèrcol a la meta local, disposant d'ocasions per ampliar el marcador, i en el minut 55, Lianes va marcar el tercer. En el minut 69, l'àrbitre va assenyalar una rigorosa pena màxima a l'àrea de la Mataronesa, que Marcos va aturar, tallant la possible reacció cabrilenca. La Mataronesa molt sòlida en totes les seves línies va controlar el partit mantenint el seu avantatge en el marcador.

170918Fu_Mataronesa

SINGUERLÍN 0-0 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Alexis, Collado, Lluc Pera (Javi Rodríguez 77'), Marc Palau, Eric, Carlos Gonzàlez, Carrasco (Vela 66'), Valle (Daoudi 88'), Cortés (Marc Pérez 66') i Miquel (Elias 46').

Primer punt per al Pla d'en Boet, aconseguit en un camp sempre complicat com és el de Can Zam, després de treballar de forma esplèndida en defensa.

LA SALUT 2-1 ROCAFONDA

ROCAFONDA: Édgar Mérida, Berenguel (Collado 70'), Rosa, Marc Bou, Soto (Touré 87'), Tavero, Brassier, Dembo, Paby, Youssef (Aguila 83'), Navarro (Almazán 55').

El Rocafonda buscava els primers punts i va començar bé marcant als 27' gràcies a Dembo. Però els badalonins van empatar en el temps afegit de la 1a part. A la represa el joc es va obrir, però només els locals van tenir encert marcant el gol del triomf a deu minuts del final.