Els tres colíders mataronins de 3a, La Llàntia, Molinos i Cirera, juguen a casa

Els altres tres, que encara no han puntuat, Mataronesa, Rocafonda i Pla d'en Boet, es desplacen

  • Redacció
  • Divendres, 15 Setembre 2017 00:00

Aquest cap de setmana es disputa la 3a jornada de la 3a catalana de futbol, a la qual s'hi arriba amb una situació ben curiosa per als 6 equips mataronins, ja que tres d'ells estan en el grup capdavanter amb 6 punts, i els altres tres estan a la cua sense haver puntuat encara.

Els tres colíders juguen a casa

I el calendari d'aquesta 3a jornada fa que els tres equips que estan a dalt juguin tots tres a casa i amb rivals molt atractius.

La UD Cirera rep el Lloreda a les 12 hores. L'equip badaloní, igual que el cirerenc, ha baixat de 2a Catalana, i va amb ganes de retornar-hi. Però de moment no ha començat bé i està en 12è lloc amb 1 sol punt. La temporada passada el resultat va ser d'empat a 2 gols.

Futbol Cirera - Lloreda

La UD Molinos rep l'Arenys de Mar a les 12 hores. L'equip arenyenc només ha jugat un partit, ja que el segon el va ajornar, i de moment està imbatut perquè el va guanyar clarament a Premià de Dalt per 0-3. La temporada passada l'equip visitant va guanyar al Municiapl de Vista Alegre- Molins per 0-1.

Futbol Molinos - Arenys de Mar

Finalment l'AD La Llàntia, líder per golaverage, i un quart d'hora més tard (a les 12:15 hores) rep el Calella, equip històric que havia arribat a 3a Divisió Estatal i que ha pujat després de quedar campió del seu grup de 4a, però que o ha començat bé i que està en 16è lloc sense haver puntuat.

Els tres cuers juguen a fora

I en canvi els tres equips que no han puntuat juguen tots tres fora de casa, buscant uns punts balsàmics.

La UD Mataronesa juga a Cabrils el dissabte a les 18:15 hores. Els cabrilencs són líders per golaverage junt amb La Llàntia amb 6 gols marcats i cap encaixat. La temporada passada el resultat va ser d'1-0.

El Rocafonda CF juga a Badalona al camp de La Salut a les 12:15 hores. Els badalonins són 6ens amb 4 punts i encara estan imbatuts. Els blanc-i-negres no ho tindran fàcil per sumar els primers punts.

El Pla d'en Boet juga al camp del Singuerlín a les 12 hores. Els colomencs són 10ens amb 2 punts fruit de dos empats. La temporada passada el resultat va ser un contundent 5-0.