La Llàntia goleja i és nou líder de la 3a Catalana

Comparteix el primer lloc pel golaverage amb el Cabrils, i Cirera i Molinos també hi estan empatats a punt

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 11 Setembre 2017 00:18

De moment, després de la segona jornada de la 3a Catalana de futbol, els sis equips mataronins ofereixen les dues cares: tres estan entre els líders amb els 6 punts a la butxaca i els altres tres estan entre els cuers sense puntuar. I l'AD La Llàntia després de golejar a Rocafonda és el nou líder per golaverage empatat amb el Cabrils.

Recordem als clubs que poden enviar informació dels partits per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Moltes gràcies

Futbol Rocafonda - La Llàntia

ROCAFONDA 0-5 LA LLÀNTIA

ROCAFONDA: Mérida, Berenguel, Rosa, Marc Bou, Soto, Guillem Bou, Águila (Brassier 46'), Touré, Kambi, Chennaki, Navarro.
LA LLÀNTIA: Lloret, Jerreh, Llavero, Artero, Jordi Cano (Jawara 75'), Ibra (Yusupha Baldeh 55'), Ángel Vega (Nassir 68'), Ibu Baldeh (Delfín 55'), Arafan (Blasco 75'), Salvia, Seidou.

L'equip verd ha fet tot un recital i fent valer la seva superior experiència ha golejat l'equip debutant a la categoria. S'han avançat amb un gol matiner de Seidou als 4'. I després els locals han rebut dos gols dels anomenats psicològics, ja que Àngel Vega ha marcat de penal poc abans del descans i després Arafan ha fet el segon al primer minut de la represa deixant el matx pràcticament decidit. Després Seidou Diaby ha arrodonit la golejada completant un "hat-trick". Els llantiencs són el nou líder i en canvi els rocafondins estan en el grup de cua.

MATARONESA 0-1 CIRERA

MATARONESA: Marcos, Koke (Beltran 65’), Hidalgo (Espin 78’), Lianes, Ariel, Moya (Navarro 65’), Axel (Cristian 72’), Ibra, Chema (Edu 61’), Nabil, Carlos,  Olmo i Aitor.
CIRERA: Jan Pol, David (Badji 85’), Albert, Izar (Marc 65’), Aleix (Isaac 77’), Pereira, Othman (Peque 65’), Yustos, Pol, Cristian i  Albert (Baba 65’).

Els dos equips es trobaven després del darrer partit a 2a Catalana en la darrera jornada del campionat de fa dues temporades. Ha estat un derbi intens, en el qual la falta de punteria de la Mataronesa, l'ha condemnat a la derrota.
S'ha vist una primera part molt lluitada on Izar als 35' ha aconseguit el que seria el gol del triomf. La Mataronesa arribava amb certa facilitat a l'àrea visitant, però les seves ocasions no les transformaven en gol.
La segona meitat va continuar amb el mateix guió. El Cirera es va defensar amb ordre, i en atac va disposar de menys ocasions que la Mataronesa. Lianes va disposar de les ocasions més clares per canviar el signe del partit, però sense èxit.
D'aquesta manera els cirerencs estan al grup capdavanter i els arlequinats al grup de cua.

CALELLA 3-5 MOLINOS

MOLINOS: Ramos, Marc Fernàndez, Abel Moreno, Héctor Deniz, Rubén Moreno, Roca, Manrique (Borrego 88'), Augusto Campos (Adrián García 65'), Toni Martín (García Mesa 77'), Óscar, Israel.

El Molinos ha sumat tres punts més al camp d'un equip acabat de ascendir com és l'històric Calella i se situa en el grup capdavanter. Els molinencs s'han mostrat molt superiors a la primera part i han encarrilat el triomf amb tres gols de Campos (18'), Martín (25') i Héctor (40').

Però els calellencs no s'han rendit i han marcat tres gols, amb un altre de Martín pel mig, que han ajustat el marcador a un 3-4 quan faltaven deu minuts. Un gol de García Mesa ha donat la tranquil·litat.

PLA D'EN BOET 0-4 CABRILS

PLA D'EN BOET: Jairo, Javi Rodríguez (Carrasco 61'), Ordóñez, Eric (Valencia 80'), Collado, Marc Palau, Elías (Marc Pérez 61'), Carlos Gonzàlez, Valle (Daodui 80'), Cortés, Miquel (Vela 46').

El Pla d'en Boet ha rebut la segona golejada a casa en les dues jornades disputades en les quals no ha pogut marcar cap gol i es veu a la cua de la classificació. Caldrà treballar bé per oblidar aquests dos resultats i poder intentar la remuntada. L'equip té gent per fer-ho.