El CE Mataró remunta davant un gran equip i està entre els líders de 2a Catalana

L'equip groc-i-negre ha fet una gran segona part i ha solucionat el partit amb gols de Kiku i Youssef

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 10 Setembre 2017 14:32

Futbol CE Mataró - Guineueta

El CE Mataró ha guanyat el segon partit de la temporada, remuntant davant d'un molt bon equip, com és la Guineueta, que la temporada passada va acabar en tercer lloc, just per sota de l'equip groc-i-negre, i que en aquesta segur que també lluitarà a la part alta. D'aquesta manera l'equip d'Alberto Aybar continua amb el ple de punts i junt amb Llefià i Masnou dominen la classificació.

No ha estat un partit molt brillant pel que fa al joc, però sí dels que agrada veure, sobretot quan el teu equip acaba guanyant. Més d'una dotzena d'ocasions clares de gol entre els dos equips, que han buscat tant un com l'altre el triomf fins al final. La primera part ha estat clarament dels visitants i la segona de l'equip local, que ha remuntat amb dos gols en els darrers vint minuts.

Primera part visitant

Des de bon començament s'ha vist un equip barceloní, molt ben situat sobre el terreny de joc, amb control del centre del camp i puntes molt ràpids, i als 5 minuts s'haurien pogut avançar, quan Cesc ha fet una sortida en fals, però el davanter visitant ha rematat fora a porta buida. Ha reaccionat el Mataró i primer Isma ha fet lluir el porter visitant en un llançament de falta directa, i després Bargalló ha desaprofitat un clar u contra u davant el porter visitant.

Altra vegada ha tornat a la càrrega l'equip vermell i el seu davanter centre García Infante ha tingut dues clares ocasions, frustrada la primera per Cesc, i rematant fora quasi sota pals en la segona. El gol visitant es veia a venir i ha arribat a la sortida d'un córner. La pilota ha superat el porter local i Ferran Sànchez ha rematat a plaer de cap sota pals.

Futbol CE Mataró - Guineueta

Després fins al descans noves ocasions dels dos davanters centres. Bargalló ha xutat fora sol davant el porter i Cesc ha tornar a aturar el xut de García Infante en un altre u contra u.

Canvi de panorama a la represa i remuntada groc-i-negra

A la represa Isma ha passat al centre de la defensa, i ha entrat Lluís a la dreta i junt amb Víctor Yustos han col·laborat molt més en l'atac per les bandes. De tota manera ha costat que l'equip local arribés amb perill perquè la defensa visitant es mostrava molt segura.

L'entrada de Sergi Sànchez i Dani ha acabat de donar frescor al joc local i Kiku ha tingut una bona ocasió a centrada de falta d'Aitor, però la seva rematada ha sortit alta per poc. I en l'atac següent Cesc s'ha hagut de lluir novament a peus de Garcia Infante, que ha acabat amargat. Ara es veia a venir l'empat i ha arribat a la sortida d'un córner, en jugada semblant al gol visitant, amb molt bon llançament d'Aitor i rematada perfecta venint des del darrere de Kiku.

El Gol de Kiku @ce_mataro



El partit estava molt viu i força trencat, però els visitants ja no arribaven de forma tan fàcil, tot i que Anguera ha fet un bon xut en penetració aturat per Cesc, en la que era la seva quarta aturada de mèrit. A l'altra costat Víctor Yustos ha engaltat una volea sensacional que s'ha anat a estavellar al travesser, botant segons alguns a dintre i sortint cap a fora. L'auxiliar no ha dit res i l'àrbitre evidentment tampoc, i el joc ha continuat.



I ja en els darrers compassos ha entrat Youssef i pràcticament en la primera pilota que tocava, ha controlat uns metres fora l'àrea ha desbordat el seu marcador i des de la frontal ha xutat ras, ajustat al pal, per marcar un gran gol que ha donat els tres punts.

170910Fu_Youssef

CE MATARÓ 2-1 GUINEUETA

CE MATARÓ: Cesc de Bode, Isma, Kiku Parcerisas, Sergio López (Lluís 46'), Marcel (Víctor Yustos 28'), Parri, Fiti (Sergi Sànchez 56'), Ricky (Ignasi 56'), Bargalló, Rodri (Youssef 81'), Aitor.
GOLS: 33' Ferran Sànchez (0-1); 73' KIKU (1-1); 85' YOUSSEF (2-1).

170910Fu_EquipCEM