La UD Cirera, guanya a Pla d'en Boet, i és el primer líder de 3a Catalana

Molinos, que va guanyar el derbi davant Rocafonda, i La Llàntia també se situen en el grup capdavanter

Ahir diumenge va començar el campionat de lliga de 3a Catalana de futbol que promet grans emocions, amb la participació de 6 equips mataronins. D'entrada la primera jornada ja oferia dos derbis, que es van emportar la UD Cirera, demostrant que vol tornar a 2a amb un triomf solvent a Pla d'en Boet, i la UD Molinos que la temporada passada ja va guanyar els 6 derbis jugats i que ha començat amb el mateix bon peu derrotant el debutant Rocafonda.

Futbol Pla d'en Boet - Cirera

PLA D'EN BOET 0-3 UD CIRERA

PLA D'EN BOET: Jairo Hernàndez, Javi Rodríguez (Marc Pérez 56'), Xavi Ordóñez, Lluc Pera, Marc Palau, Carlos González, Elias El Louah (Daoudi 56'), Albert Reyes (Raul Vela 46'), José M. Valle (Eric Jiménez 56'), Xavier Cortés (David Valencia 78') i Dani Miquel.
UD CIRERA: Jan Pol Ladet (Aitor Mújica 88'), David Jiménez "Ximillo" (Mamadou Badji 82'), Albertito Sánchez, Izar Anes (Antonio Redondo "Peque" 78'), Albert Garrido (Marc Matas 61'), Aleix Tarrés, Sergio Pereira (Isaac Ramos 61'), Othman El Maymouni, Álvaro Yustos, Pol Esperalba, Cristian Romero.

La UD Cirera va demostrar en el primer derbi de la temporada que té ganes de retornar a la categoria perduda la temporada passada. Mantenint bona part del bloc es va mostrar molt més sòlid i efectiu que el seu rival. Va obrir el marcador amb un gol d'Albert Garrido (19') i va sentenciar amb dos gols del seu golejador Aleix Tarrés (41' i 90').

UD MOLINOS 1-0 CF ROCAFONDA

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Sergi Grau, Abel Moreno, Héctor Deniz (Gerard Roca 58'), Adrià Artero, Rubén Moreno, Jorge Manrique, Israel Martínez (Sergio Cobo 58'), Toni Martín, Óscar Martínez (Yara Keita 71') i Adrián García.
CF ROCAFONDA: Edgar Mérida, Guillem Berenguel, Xavier Rosa, Gerardo Almazán (Yaya Touré 20') (Youssef Chennaki 64'), Marc Bou, Raul Soto, Xavier Aguila, Xavi Almazán, Guillem Bou, Ángel Navarro, Dembo Kambi

Futbol Molinos - Rocafonda

Tot i que els dos equips encara no tenen el ritme de competició es va veure un matx intens i disputat al Municipal de Vista Alegre- Molins, i l'equip local que la temporada passada no va cedir ni un sol punt en els sis derbis locals disputats, va poder mantenir aquesta trajectòria davant el debutant Rocafonda. L'equip blanc-i-blau que manté el seu bloc i s'ha reforçat amb jugadors de La Llàntia, va decidir el partit amb un gol d'Adrià Artero als 4 minuts de la segona part.

LA LLÀNTIA 1-0 LLOREDA

LA LLÀNTIA: Ruben Lloret, Sergio Llavero, Jerreh Badjie, Seidou Diaby (Said Nassir 71'), Ibra Cámara, Yusupha Baldeh (Lamin Cessay 82'), Ángel Vega, Ibu Baldeh, Arafan Kondjira, Marc Salvia, Jordi Cano.

Brillant victòria de l'equip verd davant un potent equip badaloní que acaba de baixar de 2a Catalana. Amb una gran actitud en tot moment l'equip llantienc va poder sumar els tres punts gràcies a un gol de Seidou Diaby poc abans del descans.

170904Fu_LaLlantia

LA SALUT 3-2 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Marcos González, David Contreras "Koke", Àlex Hidalgo (Cristian Moreno 64'), Dani Navarro, Jonatan Beltran (Kevin Rufete 74'), Marc Carrasco (Badr Bakou 46'), Jafit Gabriaguez, Axel González (Marc Olmo 82'), Ibrahima Touré, Josep M. Fort (Aitor Rodríguez 64'), Carlos González.

L'equip arlequinat va perdre en el seu debut a Badalona, en un partit perdut per la mínima, com la passada temporada. La Mataronesa es va avançar per dues vegades a la primera part amb gols d'Axel González i Ibra Touré, per arribar al descans amb 1-2 favorable. Però a la represa els locals van capgirar el marcador amb dos gols de Lucas Pecoraro, el segon poc abans del final.