Inici victoriós del CE Mataró al camp del Canyelles

L'equip d'Alberto Aybar ha sabut patir per fer bo el gol de Bargalló (0-1)

170903Fu_CEMataró

El primer equip del CE Mataró ha sabut patir per guanyar en el complicat desplaçament al Municipal Canyelles, un camp de dimensions molt reduïdes i en el qual el joc combinatiu es fa més complicat. L'equip groc-i-negre s'ha sabut adaptar, ha jugat de forma més directa del que és habitual, i ha sabut fer bo un gol de Bargalló ja a la segona meitat, tot i patir en el tram final. Bona manera de començar el llarg camí per buscar de nou el retorn a 1a Catalana, ja que de ben segur no serà fàcil puntuar en aquest camp per a ningú.

Canyelles - CE Mataró

La primera meitat ha estat marcada per les poques ocasions de gol. El Mataró, ha portat més el pes del partit i ho ha provat en dos xuts llunyans de Rodri i Ricky, que han sortir fregant el pal, mentre que els locals –lògicament més acostumats a les mides del camp– han creat tot el perill a través de serveis de banda, dels quals tenen un bon especialista, que els permet crear perill. I s'ha marxat als vestidors amb empat a zero, perquè la defensa mataronina s'ha mostrat molt segura.

A la represa, el CE Mataró ha començat amb empenta i Bargalló ha tingut una bona ocasió en una internada dins l'àrea però el seu xut ha sortit massa creuat. Però ha reaccionat l'equip local que ha passat a controlar la situació i ha obligat Cesc de Bode a lluir-se en dues ocasions.

Però mitjan la segona part l'equip groc i negre ha tret un magnífic contraatac, amb passada en profunditat cap a Rodri que ha donat una bona assistència a Bargalló perquè aquest marqués a plaer, tot i que s'ha entretingut una mica i el porter ha aconseguit tocar la pilota, però sense poder evitar el gol que acabaria decidint el partit.

Gol de Bargalló

Després del gol els locals han tingut vint minuts llargs per buscar l'empat, i poc a poc han anat posant en perill la porteria visitant. Ha estat ja cap al final, amb l'equip patint groc i negre per salvar els tres punts, quan el porter Cesc de Bode s'ha convertit en l'heroi del partit, lluint-se novament amb dues bones intervencions a dues bones rematades de cap molt pròximes, i d'aquesta manera l'equip groc-i-negre ha pogut tornar de Barcelona amb els tres valuosos punts al sac.

I, en el que podria seu un bon auguri, torna a guanyar el primer partit de lliga, una cosa que no passava des de la temporada 2014-15 (1-2 al camp del Singuerlín)... i en ella al final es va aconseguir l'ascens a 1a Catalana.

CE CANYELLES 0-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Cesc de Bode, Isma (Víctor Yustos, 74'), Kiku, Sergio López, Marcel, Parri, Fiti (Sergi Sànchez, 77', Ricky (Dani, 61'), Rodri (Youssef, 89'), Palanco (Bargalló, 25') i Aitor González.

GOLS: 69' BARGALLÓ (0-1)

Final Canyelles