Sergio Sánchez un altre mataroní que retorna a l'Espanyol

Arriba cedit del Rubin Kazan rus, poc abans de tancar-se el mercat d'estiu

Sergio Sánchez Ortega, el jugador nascut a Mataró el 3 d'abril de 1986, ha estat la darrera incorporació de l'Espanyol abans de tancar-se el mercat d'estiu. D'aquesta manera el defensa mataroní retorna al club on va jugar en les seves categories inferiors i on havia jugat en el primer equip des de l'any 2005 fins al 2009, amb cessions entremig al Real Madrid Castilla i al Racing de Santander.

170902Fu_SergioSanchez1

La temporada 2009-2010 va fitxar pel Sevilla, però, a finals d'any 2009, quan havia jugat 12 partits de lliga, se li va detectar un problema cardíac i va haver de deixar l'activitat esportiva. Però finalment va ser operat amb èxit a Hamburg i un any després va reaparèixer jugant al Sevilla.

La temporada següent, la 2011-12, va fitxar pel Màlaga, on va jugar-hi quatre temporades, disputant 85 partits, inclòs algun de la Champions, en la qual el Màlaga va arribar als quarts de final la temporada 2012-13, caient eliminat pel Borussia de Dortmund. Abans havia acabat primer de grup per davant de Milan, Zenit i Anderlecht i havia eliminat en vuitens de final el Porto.

170902Fu_SergioSánchez

Les dues darreres temporades ha jugat al Panathinaikos grec i al Rubin Kazan rus, que ara l'ha cedit al club on havia començat la seva carrera. Vaja allò de "Roda el món i torna al Born"... El mateix que es pot aplicar de Dídac Vilà un altre jugador mataroní fitxat fa uns dies per l'Espanyol i amb el que compartirà lloc a la defensa si ho creu oportú Quique Sánchez Flores.

I aquest és un fet que no és pas nou ja que quan Dídac Vilà va debutar amb el primer equip de l'Espanyol davant el Barça en partit de Copa del Rei, en aquell partit va jugar Sergio Sánchez i un altre mataroní Marc Torrejón, que ara juga al Friburg de la Bundeslliga alemanya.