Diumenge comença una apassionant 3a Catalana de futbol

Hi haurà 30 derbis locals, dos dels quals ja arriben en la primera jornada

  • Divendres, 01 Setembre 2017 18:54

Aquest cap de setmana, diumenge per als equips mataronins, es posa en marxa l’apassionant competició de 3a Catalana, on es trobaran ni més ni menys que sis equips de la nostra ciutat, que ens proporcionaran 30 derbis locals al llarg de la temporada.

170901Fu_6rivals

En el grup maresmenc, com sempre amb equips badalonins i de Santa Coloma de Gramenet “infiltrats”, hi trobem 12 equips de la temporada passada, que són aquests: Young Talent Badalona Sud (3r la temporada passada), Premià Dalt (4t), Singuerlín (5è), MOLINOS (6è), Santvicentí (7è), LA LLÀNTIA (8è), PLA D’EN BOET (9è), Vilassar Mar B (10è), La Salut (11è), Arenys Mar (13è), MATARONESA (14è), Cabrils (15è).

Són novetats molt atractives la UD CIRERA i Lloreda de Badalona, que han baixat de 2a, Pomar (també badaloní, campió del grup 6è), Poble Sec de Barcelona (campió del grup 17è), Calella (campió del grup 5è), i ROCAFONDA (subcampió del grup 5è i que ha obtingut plaça tot i perdre la promoció davant el Cerdanyola del Vallès). I un parell d’ells (Calella i Poble Sec) tenen passat fins i tot a 3a Divisió.

Dos derbis locals per començar

I en la primera jornada ja tenim dos derbis locals per començar, on dos dels equips que ja estaven a la categoria la temporada passada reben dos dels nous.

Al Municipal de Molins- Vista Alegre, la UD Molinos rep el Rocafonda, el diumenge a les 12 hores. Els blanc-i-blaus van ser el millor equip mataroní de 3a la temporada passada i van guanyar els sis derbis locals que van jugar. No sembla que ho hagin de tenir fàcil els rocafondins, que estrenen filiació amb el CE Mataró, però en un derbi ja se sap que pot passar de tot. El darrer enfrontament oficial entre aquests dos equips a 3a Catalana va ser la temporada 2011-12 i el resultat va ser d’empat a 1 gol.

Futbol Molinos - Pla d'en Boet

A Pla d’en Boet, el diumenge a les 12:30 hores, reben el Cirera, en duel entre equips “grocs” que farà que els visitants s’hagi de canviar de colors. Els locals van fer una gran final de temporada passada amb 6 victòries en els 7 darrers partits. Reben un equip que comença amb ganes de demostrar que el seu lloc està una categoria més amunt. El darrer derbi entre aquests dos equips en competició oficial es remunta a la temporada 2012-13 i la victòria va ser per als cirerencs per 1-5.

També, el diumenge a les 12:15 hores, juga a casa l’AD La Llàntia que va fer una campanya discreta la temporada passada. Rep un dels equips que ha baixat, el Lloreda badaloní, i ho hauran de fer molt bé per començar amb els tres punts. Els badalonins van guanyar per 2-3 al Municipal de La Llàntia en la seva darrera visita, fa dues temporades a 2a Catalana.

I finalment la UD Mataronesa, que la temporada passada va viure de renda d’una gran inici (26 punts en les 12 primeres jornades, però només 10 punts en tota la 2a volta), es desplaça a Badalona per jugar contra La Salut Pere Gol, el diumenge a les 12:15 hores. La temporada passada el resultat va ser de 4-3.