El CE Mataró inicia el camí en busca de l'ascens a 1a Catalana

El diumenge a la tarda juga el primer partit de lliga de 2a al camp del Canyelles barceloní

  • Divendres, 01 Setembre 2017 18:29

El diumenge dia 3 de setembre a les 18 de la tarda comença el camí del CE Mataró a la 2a Catalana, en una temporada 2017-18 en la qual buscarà de nou el retorn a la 1a Catalana, que la temporada passada es va escapar per ben poc, caient a la promoció d’ascens davant el Valls, després d’una excel·lent campanya on només va cedir davant del potent equip de la Fundació Grama.

Sisé desplaçament al camp del Canyelles

El CE Mataró comença en el camp barceloní del Canyelles, a Nou Barris. L’equip barceloní va acabar la temporada passada en 10è lloc i sembla que podria ser rival assequible, però mai és fàcil guanyar en aquell camp com ho demostra que de les cinc visites efectuades per l’equip groc-i-negre només hi ha pogut guanyar en una ocasió, la temporada 2014-15 (la de l'ascens) per 2-3.

170319Fu_Canyelles-CEM

1a jornada (2-3 setembre)

Sant Andreu de la Barca- Montcada
Parc UD- LLAVANERES (DG 12 h)
Piferrer- ARGENTONA  (DG 12 h)
SANT POL - Sarrià (DG 12 h)
Canyelles- CE MATARÓ (DG
HERMES- Districte 030 CE
Llefià- Sant Adrià
Guineueta- Europa B
MASNOU- Besós BV

­Un campionat molt atractiu

Aquesta lliga es preveu molt interessant, tal com ho va ser la de la temporada passada. Hi ha força novetats perquè de la temporada passada només continuen en aquest grup deu equips que són el CE Mataró (2n), Guineueta (3r), Llefià (4t), Europa B (5è), Sant Adrià (7è), Sant Pol (8è), Sarrià (9è), Canyelles (10è), Besós BV (11è) i el Llavaneres (12è). El Premià de Mar no hi serà degut a que ha demanat anar a un altre grup.

Apareixen tres equips maresmencs més: el Masnou i la Fundació Hermes de Montgat, descendits de 1a Catalana i l’Argentona, que ha pujat de la 3a Catalana, després de quedar subcampió del grup 4t i guanyar la promoció. Les altres novetats, ascendits de 3a, són els equips barcelonins del Districte 030 (filial del Sant Andreu, i campió del grup 4t), Piferrer (campió del grup 11è) i Parc UD (2n grup 9è), més el Sant Andreu de la Barca (2n grup 8è) i el Montcada (2n grup 6è).

Dels equips nous, cinc seran novetat absoluta per al CE Mataró, que mai ha jugat en competició oficial contra la Fundació Hermes, Districte 030 CE, Piferrer, Parc UD i Sant Andreu de la Barca.

Es retrobarà amb els altres tres. Els darrers enfrontaments contra l’Argentona va ser la temporada 2012-13 a 2a Catalana (0-2 a Mataró i 1-1 a Argentona), contra el Masnou van ser la temporada 2009-10 a 1a Catalana (4-5 a Mataró i 1-0 al Masnou), i contra el Montcada va ser també al temporada 2009-10 a 1a Catalana (1-1 a Mataró i 3-0 a Montcada). S’ha de dir de tota manera que contra Masnou i Montcada el CE Mataró s’havia enfrontat també a la 3a Divisió.

170827Fu_CEMataroMataronesa

La plantilla groc-i-negra

Pol Andiñach i Cesc de Bode (Blanes) com a porters; Isma Aguilar, Lluís, Kiku Parcerisas, Sergio López, Sergi Sànchez, Marcel (Amposta), Víctor Yustos (Molletense), Dani González (Vilassar Mar B), Bustos, Fiti, Parri, Aitor Gonzàlez, Víctor Granero (Premià), Palanco, Bargalló, Ricky, Àlex Cañadilla (Vic) i Youssef (Tona).