Marta Torrejón i Leila Ouahabi a quarts de final de l'Europeu de futbol

Espanya va perdre davant Escòcia però tot i això entra a quarts de final on es trobarà amb Àustria

La selecció espanyola femenina de futbol va aconseguir passar a quarts de final de l'Europeu d'Holanda i d'aquesta manera les mataronines Marta Torrejón, la capitana de la selecció, i Leila Ouahabi, això com també la jugadora de Dosrius Olga Garcia, podran continuar optant a lluitar per les medalles. Tots tres són jugadores del FC Barcelona.

170728Fu_TorrejonOuahabi

En el darrer partit de la fase de grups Espanya va perdre davant Escòcia per 0-1, però tot i això ha obtingut el segon lloc del grup en sortir afavorida en el triple empat amb Portugal i Escòcia, ja que havia guanyat a Portugal per 2-0. En aquest darrer partit tant Marta Torrejón com Leila Ouahabi van tornar a ser titulars en al línia defensiva, com ho havien estat en els dos primers partits. I la capitana Marta Torrejón va estar ben a punt de marcar en dos llançaments de falta directa, però un el va aturar la portera i va anar al pal, i en l'altre la pilota va sortir fregant el pal. Poc després va marcar Escòcia el que seria el gol de la seva insuficient victòria davant Espanya.

El proper diumenge a les 18 hores, en els quarts de final, l'Espanya de Jorge Vilda s'enfrontarà contra Àustria, que ha estat la campiona del grup C, després de derrotar Suïssa i Islàndia i empatar amb França.

Els altres quarts de final els disputaran: Holanda - Suècia, Alemanya - Dinamarca i Anglaterra - França.