Acaba la 3a Catalana amb un rècord... i un acte de record

El Molinos guanya el seu 6è derbi a La Llàntia, on s'inaugura una placa de record a Valentín Fernández

El passat diumenge es va tancar la lliga de 3a Catalana en la qual els quatre equips mataronins han aconseguit la permanència, amb la UD Molinos com a equip més destacat acabant en 6è lloc. Destacar també que l'Argentona jugarà la promoció d'ascens a 2a Catalana.

El partit més destacat de la darrera jornada, tot i no tenir transcendència per a la classificació final, es va disputar al Municipal de La Llàntia. Tenia l'interès de veure si el Molinos, que havia guanyat els seus cinc derbis anteriors, podia guanyar també l'últim. I ho va fer i curiosament pel mateix resultat amb el qual havia guanyat al Camí del Mig a la primera jornada de lliga.

En els altres dos partits la Mataronesa i el Pla d'en Boet van perdre a casa pel mateix resultat de 0-2.

Futbol La Llàntia - Molinos

AD LA LLÀNTIA 2-3 UD MOLINOS

AD LA LLÀNTIA: Picó, Chamarro, Delfín (Xavier Artero 80'), Ibra, Aitor Moreno, Jerreh (Rubén 46'), Said, Guedes (Ángel Vega 60'), Seidou (Ibu 56'), Toni Martín (Sergio Cobo 60') i Jordi Cano.
UD MOLINOS: Ramos, Gorka (García Mesa 66'), Abel Moreno (Marc Ruiz 50'), Héctor, Llavero, Rubén Moreno (Roca 50'), Badre, Agus Campos, Adrián (Beltrán 60'), Óscar i Manrique.

Partit molt entretingut el que ha tancat la temporada. Badre va avançar el Molinos, però Toni Martín va empatar poc abans del descans. A la represa el joc va mantenir la seva intensitat amb oportunitats als dos costats fins que als 71' Augusto Campos va avançar l'equip visitant. Va replicar novament l'equip local amb gol de Sergio Cobo, però, quan estava acabant el temps reglamentari, Badre Dahbi, el segon màxim golejador del grup amb 36 gols, va fer el tercer gol del Molinos que ha servit perquè l'equip blanc-i-blau pugui tancar la temporada havent guanyat els sis derbis locals que ha disputat.

El Molinos acaba la lliga en 6è lloc igualat amb el 5è i La Llàntia ho fa en 8è lloc.

Acte de record a Valentín Fernàndez amb inauguració d'una placa commemorativa

Homenatge a Valentín Fernández

Abans d'aquest partit de lliga el club local, l'AD La Llàntia, va fer un acte de record a Valentín Fernández Guirao, el que havia estat molts anys president del club i que va morir el mes de setembre, quan feia poc que havia començat la temporada, i sent president d'honor del club. Era una persona molt estimada a la barriada de La Llàntia i en els ambients futbolístics de Mataró i del Maresme. L'acte, en el qual es va descobrir una placa commemorativa, va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat Sr. David Bote i dels familiars de Valentín Fernàndez.

Homenatge a Valentín Fernández

Homenatge a Valentín Fernández

UD MATARONESA 0-2 LA SALUT

UD MATARONESA: Paco, Oriol, Hassan, Mosquera, Jurado (Rafa 62'), Vicente, Koke, Àlex, Manolo (Navarro 23'), Aldo i Miguel.

La Mataronesa tanca la temporada amb una altra derrota a casa, que l'envia al 14è lloc final, en un partit en el qual els badalonins van fer un gol en cada part, mentre que els arlequinats no van tenir encert de cara al gol.

PLA D'EN BOET 0-2 ARENYS MAR

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado (Ordóñez 74'), Carlos, Moussa, Marc Palau, Eric, Youness, Javi, Valle (València 59'), Cortés i Vela.

El Pla d'en Boet no va poder tancar la temporada amb el 7è triomf consecutiu en caure davant un Arenys de Mar que va resoldre amb dos gols a la segona part. Però els grocs acaben en un excel·lent 9è lloc final.