El CE Mataró guanya el Carmelo i jugarà la promoció d'ascens contra el Valls

La Fundació Grama no ha fallat davant el Lloreda i s'emporta el títol i l'ascens directe

El CE Mataró no ha fallat davant del Carmelo en la darrera jornada del campionat, obtenint una clara victòria per 5-1, i s'ha fet amb el segon lloc que permet disputar la promoció d'ascens a 1a Catalana. Demà dilluns es farà el sorteig i se sabrà quin serà el rival a doble partit en els dos propers caps de setmana per intentar l'ascens. El Mataró podia haver estat campió, assolint l'ascens directe, com havia fet fa dues temporades. Però per això depenia d'una ensopegada del líder, la Fundació Grama, al camp del Lloreda, que no s'ha produït. I d'aquesta manera l'equip, amb més pressupost, i que va començar el campionat com a gran favorit ha aconseguit el títol i l'ascens.

Futbol CE Mataró - Carmelo

El partit d'avui davant el Carmelo, equip ja descendit a 3a Catalana, ha començat amb un equip local buscant obertament el gol, i Bustos i Lluís han tingut dues ocasions clares dins l'àrea petita, però les seves rematades han anat fora. Però de seguida han arribat dos grans gols, el primer d'Aitor amb un gran xut des de la frontal que ha entrat enganxat al pal, i el segon d'Isma amb un gran xut des de cinc metres fora de l'àrea. I quan s'apropava el descans un defensa ha salvat sota pals una altra gran rematada de Fiti.

170528Fu_Celebració

A la represa el Mataró ha sortit massa refiat i el Carmelo ha reduït distàncies i durant un quart d'hora ha dominat el partit, i fins i tot ha tingut alguna ocasió per empatar. I la cosa semblava complicar-se més quan Bargalló ha estat expulsat per doble groga als 22' minuts de la segona part.

Però aleshores Alberto Encinas ha començat a moure la banqueta i amb els jugadors de refresc no s'ha notat la inferioritat. L'equip groc-i-negre ha controlat la situació i ha arrodonit la victòria amb tres gols més. Primer Aitor de penal, comès sobre ell mateix, i després Ricky aprofitant una assistència de Marcelo i finalment Marcelo aprofitant un servei de Ricky.

CE MATARÓ 5-1 CARMELO

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Kiku, Rueda, Isma (Sergi López 83'), Fiti (Parri 77'), Óscar, Bustos (Ricky 62'), Rodri (Marcelo 62'), Bargalló (expulsat per doble groga als 67'), Aitor (Palanco 83').
GOLS: 12' AITOR (1-0); 25' ISA (2-0); 51' Villega (2-1); 75' AITOR de penal (3-1); 86' RICKY (4-1); 88' MARCELO (5-1).

El Valls serà el rival a la promoció

Ja s'ha fet el sorteig per a la promoció i el rival que ha correspost en sort és el Valls. El primer partit serà a la capital de l'Alt Camp el diumenge dia 4 a les 19 hores, i la tornada el diumenge dia 11 a Mataró.

En els propers dies farem un recull històric de totes les promocions que ha jugat el CE Mataró, incidint especialment en les d'ascens.