Els quatre equips mataronins de 3a Catalana continuaran a la categoria

El Pla d'en Boet va guanyar el Santvicentí i ha estat l'últim en assegurar la permanència

El partit més interessant de l'avant-penúltima jornada de 3a Catalana de futbol es jugava al Municipal de Pla d'en Boet i allà l'equip groc va aconseguir el triomf davant el Santvicentí i d'aquesta manera, amb la seva cinquena victòria consecutiva, va assolir la permanència a la categoria a falta de dues jornades per acabar el campionat.

170501Fu_4equips3a

També UD Molinos, AD La Llàntia i UD Mataronesa continuaran a 3a Catalana i faltarà veure si els acompanyarà algun altre equip que vingui de 2a (UD Cirera si baixa) o de 4a (Rocafonda si aconsegueix l'ascens a la promoció).

PLA D'EN BOET 2-1 SANTVICENTÍ

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Palau, Moussa, Marc Fernàndez, Silva, Àlex Palau, Valencia (Cortés 63'), Ito Palanco (Valle 22'), Eric (Javi 74'), Vela (Carlos 83').

L'equip groc va haver de patir de valent per acabar sumant els tres punts, ja que els santvicentins es van avançar a l'inici de la segona part. Després el Pla d'en Boet va posar setge a la porteria visitant i dos gols de Moussa van acabar capgirant el marcador i donant dos punts que asseguraven la permanència, sense haver de dependre de ningú altre.

MATARONESA 1-2 CABRERA

MATARONESA: Rafa, Oriol, Carlos, Simón, Ángel (Mosquera 54'), Vicente, Koke, Campaña, Àlex, Manolo (Paco 77'), Aldo.

En un partit poc vistós l'equip local es va avançar al quart d'hora de la segona part amb un gol en pròpia porta dels cabrerencs. Però aquests en uns minuts finals de bogeria van capgirar el marcador sumant tres punts que els donen encara esperances de salvació.

LA LLÀNTIA 1-5 DISTRICTE 030 CE

LA LLÀNTIA: Picó, Blasco, Adrià Artero (Xavier Artero 69'), Chamarro (Toni Martín 55'), Jordi Cano, Delfín (León 55'), Ibra, Ángel Vega (Sergio Cobo 46'), Ibu, Jerreh, Said.

Partit amb poca història on el líder va imposar el seu potencial i motivació. Va sortir en tromba i els deu minuts ja guanyava 0-2. En el darrer minut de la primera part i en el primer de la segona van fer pujar el 0-4, que ho va deixar tot sentenciat. El gol de l'honor local el va marcar Ibu.

ARGENTONA 4-2 MOLINOS

MOLINOS: Dani Ramos, Gorka (Isaac Ramos 77'), Abel Moreno, Hèctor, Llavero, Roca, Badre, Rubén Moreno, Adrián (García Mesa 81'), Óscar i Manrique (Beltrán 81').

Els argentonins lluiten per l'ascens però van haver de patir davant l'equip blanc-i-blau. Es van avançar els locals passada ja la mitja hora de joc, però els molinencs amb gol d'Óscar a poc del descans i d'Héctor a l'inici de la segona part van capgirar el marcador. En el darrer quart d'hora l'Argentona es va bolcar sobre la porteria del Molinos i va acabar fent res gols per obtenir tres punts importants.