El CE Mataró goleja i té quasi assegurada la promoció d'ascens

L'equip groc-i-negre ha defensat molt bé i ha aprofitat les ocasions en atac

El CE Mataró ha golejat el Martinenc B, un equip que no perdia des del passat 5 de març, i que des d'aquella data havia encadenat vuit jornades sense perdre, això sí amb 6 empats, però dos d'ells davant el líder i la Guineueta.

Per tant el rival no es preveia fàcil, i en efecte s'ha vist un equip que ha mogut bé la pilota, que ha pressionat bé, però que tampoc ha arribat a gaudir de cap ocasió clara de gol en tot el partit davant una defensa groc-i-negra molt segura. A l'altre costat el Mataró ha tingut dues ocasions en el primer quart d'hora de joc, en una bona penetració de Lluís que ha fet una bona passada de la mort però ningú ha arribat a connectar, i poc després en una internada de Rodri que s'ha entretingut massa davant del porter i un defensa li ha pres la pilota per darrere. Però als 19' ha sorgit un cop més la prodigiosa cama esquerra d'Aitor per marcar de falta directa des de quatre metres fora de la frontal.

Futbol CE Mataró - Martinenc B

Futbol CE Mataró - Martinenc B - GIF

A partir d'aquí semblava que l'equip local podria jugar més tranquil, però ha aparegut la figura del col·legiat que ha començat a tallar contínuament el joc, ha ensenyat sis targetes grogues als jugadors locals i per acabar de fer el pes, ja cap al final, ha aturat el joc dues vegades per queixar-se al delegat de camp que des del públic se l'estava insultant. I la primera part s'ha acabat amb molta tensió i una absoluta incredulitat per part de la majoria de públic que no entenia el que estava fent l'àrbitre.

Amb aquests antecedents semblava que la segona part podria ser tensa, però per sort els jugadors locals ho han arreglat ràpidament. Bargalló ha agafat una pilota a la banda dreta i fent una incursió "estil Messi" ha acabat xutant ajustat al pal amb la seva cama esquerra per fer el segon gol. I poc després Rodri ha fet una bona jugada pel centre, ficant la pilota cap a Òscar que ha driblat el porter i ha marcat a porta buida el tercer.

Amb el 3-0 l'equip visitant ja s'ha enfonsat i la cirereta del partit l'ha posada Marcelo, que en la primera pilota que tocava en la seva reaparició després d'una llarga lesió, i aprofitant una gran assistència de Ricky ha marcat el 4-0.

Amb aquests tres punts el Mataró té molt a prop la promoció d'ascens, ja que és segon amb 5 punts sobre el tercer, a falta de dos partits per jugar, i també encara amb opcions d'obtenir l'ascens directe.

CE MATARÓ 4-0 MARTINENC B

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Rueda, Isma, Sergio López, Parri, Fiti (Ariño 63'), Òscar, Bargalló (Marcelo 78'), Rodri (Ricky 65'), Aitor (Bustos 78').
GOLS: 19' AITOR (1-0); 50' BARGALLÓ (2-0); 54' ÓSCAR (3-0); 79' MARCELO (4-0).