2a REGIONAL: La Juventus s’imposa amb contundència en en primer derbi local

El Pla d’en Boet i La Llàntia cauen a casa en la respectiva estrena de temporada

PLA D’EN BOET - MASNOU B 0-2
PLA D’EN BOET: Miguel, Pirri (Pallarès), Cristian, Fito, Dani, Albert, Alberto, Chaco, Cristian II, De Gea, Caballero (Juan Carlos).
Derrota inesperada de l’equip del Pla d’en Boet en el seu primer partit a casa. Els local van començar be el partit i en el minut 18 de joc van disposar d’una pena màxima que no van saber aprofitar, però la veritable gerra d’aigua freda arribaria dos minuts més tard amb gol del Masnou que posava el 0-1 amb el que s’arribaria a la mitja part. A la represa els locals ho van intentar, però sense fortuna i en el minut 70 de partit el Masnou feia el 0-2 i matava el partit.

Aquest diumenge 26 el Pla d’en Boet farà la presentació del primer equip i de la seva base a les 10:30 en el seu camp coincidint amb la tercera jornada de lliga.

JUVENTUS - MOLINOS 5-2
JUVENTUS: Paco, Lluís (Vivas), Isaac, Juli, Marco, Castanyer, Rodri (Alberto), Damian, Alfredo (Victor), Pere, Edu (Marcel).
El primer derbi local de la temporada se’l va endur la Juventus. L’equip verd es va treure la pressió de ser nou a la categoria i es va refer de la golejada encaixada en el seu debut. Tot i això van ser els molinencs els qui es van avançar en el marcador en el minut 27, però la Juventus va saber reaccionar i es va marxar al descans amb el resultat de 3-1. A la segona part los Molinos van intentar reaccionar, però sense fortuna i el primer gol que va pujar en el marcador va tornar a ser dels locals. Més tard amb el partit trencat escurçarien distàncies els molinencs i en el minut 80 Dalmau feia el cinquè i definitiu gol de la Juventus que va tancar la golejada i el partit.

LA LLÀNTIA - CANET 2-3
LA LLÀNTIA: Marc (Busi), Molina, Xevi, Beltran, Carlos (Valero), Molina (Enrique), Escobar, Persi, ani, Valencia, Mirón (Emma), Palanco (Albert).
La Llàntia va patir la seva primera derrota a casa davant un Canet molt efectiu de cara a porteria. Els visitants es van avançar per dos cops en el marcador durant la primera mitja hora de joc, però en el últims minuts de la primera part Valencia escurçava diferencies i posava el 1-2. A la segona part un altre cop el Canet va marcar primer que els locals i va posar el partit molt complicat per la Llàntia, tot i així els llantiencs van intentar reduir distàncies, però el gol només va arribar en l’últim minut de joc i la remuntada va ser impossible.