El CE Mataró inicia les tres últimes jornades rebent el Martinenc B el diumenge

La UD Cirera juga al camp de la Guineueta, l’immediat perseguidor de l’equip groc-i-negre

El diumenge es juga l’avant-penúltima jornada del campionat de lliga de 2a Catalana de futbol i els dos equips mataronins continuen lluitant pels seus objectius: l’ascens el CE Mataró i la permanència la UD Cirera... i a la penúltima jornada es trobaran al Municipal de Cirera. I de moment els dos equips poden aconseguir tres punts que els acostin al que busquen i a més poden col·laborar amb el seu rival ciutadà.

Futbol CE Mataró - Guineueta

El CE Mataró rep a les 17 hores el Martinenc B al Municipal del Centenari. El Mataró és segon amb 62 punts, a dos del líder, i el seu rival és 13è amb 34 punts, fora de la zona de descens, però només amb un punt més que el Cirera, que obre la zona de perill. Però això no vol dir que el partit del diumenge hagi de ser fàcil ja que l’equip vermell ha guanyat 3 partits fora de casa i n’ha empatat 6, entre ells al camp del líder i del Cirera. A la primera volta el Mataró va guanyar al Guinardó per 2-4, després d’una gran segona part en la qual va remuntar el 2-1 del descans. L’equip barceloní no ha visitat mai el féu groc-i-negre, però sí que ho ha fet el seu equip A i la darrera vegada va ser la temporada passada i es va emportar el triomf per 1-2.

LLUITA PER L'ASCENS

Això és el que els queda als quatre equips que opten a ascens (el campió) i promoció (el segon classificat).
En minúscula partit que juguen a casa i en MAJÚSCULA partits que juguen a fora.

La UD Cirera juga al camp del tercer classificat

Per la seva part la UD Cirera (14è amb 33 punts) juga al camp del tercer classificat, la Guineueta que està 5 punts per sota del Mataró. A la primera volta els d’Antonio Gonzàlez van guanyar a Cirera per 1-0 i la temporada passada també van guanyar al Municipal de la Guineueta per 0-1. Ara possiblement els costarà ja que l’equip barceloní es juga les darreres esperances d’atrapar el Mataró en el 2n lloc.

Futbol Cirera - Europa B

LA LLUITA PER EVITAR EL DESCENS

Això és el que els queda als quatre implicats en la lluita per evitar el descens. Per sota d’aquests equips hi ha Carmelo i Esportiu Can Pi que ja baixen, i d’aquests quatre dos baixaran segur (16è i 15è) i el classificat en el lloc 14è molt probablement perquè la seva puntuació és inferior als dels altres dos classificats en 14è lloc dels grups de Barcelona.