El Cirera empata amb el Calella en una segona part vibrant (1-1)

Els mataronins empaten a les acaballes del partit

CIRERA: Eduard, Alvaro, Chía, Delgado, Alejandro, Sánchez, Manolito (Mena), Párraga (Abril), Mario (Moncho), Nogales, Ortiz (Alex).
CALELLA: Castaño, Xavi Pérez, Pomes, Alberto, Rojas, Juli (Cantano), Campoy (Cobos), Moreno, Solà, David (Manolo) i Marc.

El Cirera tant sols va poder empatar en els ultims minuts en el seu debut lliguer com a local. El partit va ser molt disputat i tots dos equips van fer mèrits per guanyar el partit. La primera part va ser molt igualada, les defenses van predominar sobre els atacs i el resultat inicial va arribar fins la finalització dels primers 45 minuts.

A la represa el cirerencs amb l’ajut del públic van dominar els primers minuts, però el partit es va complicar quan el Calella mitjançant una falta no assenyalada per l’àrbitre Solà feia el 0-1. El Cirera es va sobreposar al cop i va tancar al rival en seu propi camp, el gol de l’empat va arribar a les acaballes del partit sense deixar temps a la remuntada final.