La UD Cirera obté un triomf vital

Ha superat l'Europa B amb un solitari gol del golejador Aleix Tarrés

Futbol Cirera - Europa B

La UD Cirera ha obtingut un triomf clau el diumenge al migdia davant l'Europa B, ja que una derrota pràcticament l'hauria condemnat al descens de categoria. Amb aquests tres punts surt de la zona de descens directe, però queda en la cinquena plaça per la cua que ara mateix portaria també al descens, ja que és el 14è classificat dels grups de Barcelona amb pitjor puntuació. Sembla que l'objectiu serà superar el Martinenc B, que està un punt  per sobre i és el pròxim rival del CE Mataró al Municipal del Centenari.

Futbol Cirera - Europa B

L'equip d'Antonio Gonzàlez sabia de la importància del partit i va sortir amb les idees clares i de seguida va gaudir d'ocasions a peus d'Albertito, Aleix i Izar, i prop de la mitja hora de joc Pereira va enviar un xut al pal. Però, a cinc minuts del descans, el mateix Pereira va fer una bona jugada que Aleix Tarrés va rematar amb el seu oportunisme habitual per a fer el que seria el gol del triomf.

A la represa el ritme de joc va baixar i el Cirera es va limitar a controlar la situació per retenir els tres punts i només es va registrar una clara ocasió en rematada d'Izar que va sortir fora.

Futbol Cirera - Europa B

UD CIRERA 1-0 EUROPA B

UD CIRERA: Compte, Ximillo, Albertito, Kaddur, Peque, Baba, Roger, Izar, Joan (Omar 79'), Pereira (Matas 88') i Aleix (Soufian 89').
GOL: 40' ALEIX TARRÉS (1-0).

170507Fu_EquipCirera