CE Mataró i UD Cirera juguen el diumenge sense marge d’error

Els dos equips tenen partits força assequibles per sumar els tres punts en busca dels seus objectius

El diumenge a falta de quatre jornades per al final de la 2a Catalana de futbol els dos equips mataronins tenen compromisos importants i assequibles en la lluita pels seus objectius, que són l’ascens en el cas del CE Mataró i la permanència en el del Cirera.

La UD Cirera rep el diumenge a les 12 hores l’Europa B en un partit on no pot fallar  o la permanència se li podria complicar moltíssim. La temporada passada el resultat va ser de 2-0 favorable al Cirera i a la primera volta al Nou Sardenya van empatar a tres gols. L'equip gracienc és 6è amb 45 punts.

Futbol Cirera - Europa B

Per la seva part el CE Mataró juga a les 16 hores a l’Hospitalet, al camp de l’Esportiu Can Pi que és el cuer i hauria de tornar amb els tres punts. Però haurà d’anar ben mentalitzat i sense confiança, ja que a la primera volta a Mataró el resultat va ser d’empat a 1 gol, i en el darrer partit al camp del tercer el cuer dominava per 0-2 al descans, tot i que van acabar caient per 4-2.

Futbol CE Mataró - Esportiu Can Pi

EL QUE QUEDA FINS AL FINAL

Això és el que els queda als quatre implicats en la lluita per l'ascens i la promoció (en minúscula partit que juguen a casa i en MAJÚSCULA partits que juguen a fora). El campió pujarà directe i el segon jugarà la promoció contra un altre segon.
Recordem que el Mataró té el golaverage particular guanyat amb la Fundació Grama, perdut amb la Guineuta i empatat amb el Llefià (però el general el té força millor el Mataró). I en un triple empat entre els tres primers quedaria campió la Guieneuta, segon el Mataró i la Fundació Grama seria tercer.

 

PUNTS

31aJ (7-5)

32aJ (14-5)

33aJ (21-5)

34aJ (28-5)

Fund.Grama

61

BESÓS BV

Badia

Llefià

LLOREDA

CE MATARÓ

58

ESP.CAN PI

Martinenc B

CIRERA

Carmelo

Guineueta

56

MARTINENC

Cirera

CARMELO

Besós BV

Llefià

53

Badia

SARRIÀ

FUN.GRAMA

Sant Adrià

I això és el que els queda als quatre implicats en la lluita per evitar el descens (en minúscula partit que juguen a casa i en MAJÚSCULA partits que juguen a fora). D'aquests quatre equips baixaran dos segur i un altre molt probablement.
Recordem que el Cirera té el golaverage particular guanyat amb Badia, empatat amb el Martinenc C (i ara mateix també amb el general empatat) i perdut amb el Lloreda.
En les "lliguetes" en cas dels triples empats tenim aquest ordre:
1) Cirera, Badia, Martinenc B
2) Lloreda, Cirera, Badia
3) Lloreda per davant, Cirera i Martinenc B empatats depenent del general que ara està empatat
I en un hipotètic quàdruple empat, l'ordre és Lloreda, Cirera, Badia, Martinenc B

 

PUNTS

31aJ (7-5)

32aJ (14-5)

33aJ (21-5)

34aJ (28-5)

Badia

33

LLEFIÀ

FUN.GRAMA

Lloreda

EUROPA B

Martinenc B

33

Guineueta

MATARÓ

Canyelles

PREMIÀ

Lloreda

31

CARMELO

Besós BV

BADIA

Fun.Grama

UD CIRERA

30

Europa B

GUINEUETA

Mataró

CANYELLES