El Cirera cau en zona de descens en perdre al camp del Lloreda

La derrota i el triomf dels altres rival directes envien l'equip cirerenc a la tercera plaça per la cua

La UD Cirera ha perdut per 2-0 a Badalona al camp del Lloreda i d'aquesta manera cau a la zona de descens, ja que aquesta derrota davant un rival directe s'ha vist complementada per les victòries dels altres equips que lluiten per evitar el descens.

170430Fu_LloredaCirera

A la primera part l'equip cirerenc va sortir molt mentalitzat i amb Roger, Baba i Izar dominant el centre del camp i Pereira esplèndid per la banda esquerra va controlar totalment la situació i va marcar a càrrec d'Aleix però el gol va ser anul·lat per un fora de joc dubtós. Joel també va estar a prop del gol, però els que van marcar van ser els badalonins a la sortida d'una falta als 25' en la seva primera aproximació.

A la represa els nervis es van apoderar de l'equip d'Antonio González, que ja no va jugar com ho havia fet a la primera part, davant d'un equip que va defensar molt bé. I quan faltaven 8 minuts per al final va arribar la sentència després d'una clara falta sobre Albertito no assenyalada.

Amb aquesta derrota l'equip es veu abocat per primera vegada durant la temporada a la zona de descens a falta de quatre partits per jugar.

LLOREDA 2-0 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Kadur, Albertito, Peque, Roger (Sofian 89'), Baba, Joel, Pereira (Ximillo 74'), Izar, Joan i  Aleix (Omar 74').
GOLS: 25' Vilches (1-0); 82' Alberto (2-0)