Victoria a Castelldefels d'un CE Mataró que ja és en zona de play-off (1-3)

Els groc i negres sumen el primer triomf fora de casa amb gols de Molina, Kiku i Àngel

CASTELLDEFELS: Marc Ramírez, Aguilera (Toni, 72'), Òscar Sánchez, Naranjo, Paquito (Bellés, 46'), Alberto, Aldrich, Dorca, Garzón, Bisbal i Guerrero (Palanca, 58').
CE MATARÓ: Miguel Ángel, José, Vicente, Kiku, Manolo, Fernando, Òscar, Jonathan (Juanma, 84'), Àngel (Àlex, 80'), Molina i Sauras (Jordi, 67').
ÀRBITRE: Sr. Tomás Baulo. Va expulsar per doble targeta groga a Naranjo i Dorca del Castelldefels, i a Jose del Mataró. Targetes grogues als locals Aguielra, Paquito, Aldrich i Bisbal; i als visitants Vicente i Manolo.
GOLS: 26' MOLINA (0-1), 41' KIKU RIMBLAS (0-2), 63' Palanca (1-2), 70' ÀNGEL (1-3).


El CE Mataró va aconseguir traslladar a camp contrari el bon joc desplegat al municipal i ja s'ha col·locat en zona de play-off. A l'inici de temporada, Creixell va avisar que l'objectiu de l'equip no seria la zona d'ascens, però veure que despres de quatre jornades s'hi troba per mèrits propis fa pensar que de moment la feina feta dóna bons resultats i permet ser optimistes.

El partit va començar a decantar-se del costat mataroní gràcies a un gol d'oportunisme de Molina que va obligar al Castelldefels a obrir línies per buscar l'empat. Això va facilitar molt les coses als de Jaume Creixell que van encarrilar el partit abans del descans. La jugada clau va ser una ràpida internada d'un incisiu Molina, que va forçar la segona groga de Naranjo i va permetre fer el 0-2, obra de Kiku des del punt de penal.

A la segona meitat, el Castelldefels de la mà d'un encertat Aldrich, va millorar el joc i va creure's amb possibilitats de donar la volta al marcador quan Palanca va escurçar diferències (1-2). Però els mataronins, jugant amb un home més, van aconseguir la sentència per mitja d'Àngel, que per segon partit va trobar el camí del gol.