Partits importants el diumenge al migdia per UD Cirera i CE Mataró

L'equip cirerenc juga a casa davant el líder i els groc i negre juguen a Sant Adrià

En la diada de Sant Jordi tenim dos partits importants per als dos equips de la nostra ciutat de 2a Catalana de futbol en la 29a jornada del campionat de lliga.

La UD Cirera juga a casa ni més ni menys que davant el líder, la Fundació Grama, segons tothom l’equip més potent econòmicament i gran favorit a l’ascens. L’equip d’Antonio Gonzàlez buscarà la sorpresa, com ja la va donar contra la Guineueta, per obtenir dos punts que els permetin allunyar-se de la zona de descens que els amenaça seriosament. Però ho haurà de fer molt bé ja que l’equip colomenc només ha perdut 3 dels 14 partits jugats fora de casa. A la primera volta a Santa Coloma el Cirera va caure per un clar 3-0. És la primera visita de la Fundació Grama al cap del Cirera, ja que és la primera temporada que juga a 2a, després del seu ascens.

Futbol Cirera - Martinenc B

I no cal dir que un triomf cirerenc aniria de perles a l’altre equip de la ciutat, el CE Mataró, que està a dos punts del líder i que té un desplaçament molt complicat al Municipal del Besós, on l’espera el Sant Adrià, equip que està en 5è lloc, a 6 punts del Mataró, i que té encara esperances de poder atrapar els de dalt. A casa seva els adrianencs han perdut 5 partits. Però dels altres equips de dalt només hi ha pogut guanyar el líder, el Llefià hi va empatar i la Guineueta hi va perdre. A la primera volta a Mataró el resultat va ser d’1-0 favorable a l’equip groc-i-negre. També és la primera visita del Mataró al camp del Sant Adrià, com a tal, ja que aquest nom l’ha adoptat aquesta temporada, després d’una fusió de diversos clubs de Sant Adrià. Fa dues temporades el va visitar com a Catalana i l’equip groc-i-negre va guanyar per 3-4.

Futbol CE Mataró - Sant Adrià