El CE Mataró es desplaça a Castelldefels a defensar la bona posició a la taula

Els de Jaume Creixell han de refermar fora de casa el bon joc fet al Municipal

  • Divendres, 17 Setembre 2004 02:00
Ja tenim al davant un líder solitari de Tercera. És el sorprenent Santboià, campió la temporada passada de la Primera Catalana, i que, tot i que ells diuen que no tenen com objectiu l’ascens, ha obtingut tres triomfs, dos d’ells a camps prou complicats com el del Barça C i el del Granollers, i sense haver encaixat encara cap gol. Entre els seus perseguidors, i situat a la “zona de play-off”, o “d’eliminatòries d’ascens” com es vulgui, hi trobem ja el nostre CE Mataró que, de moment, està tenint un magnífic comportament a camp propi fent disfrutar la seva afició que durant la passada temporada no va tenir massa moments d’alegria.

També s’ha situat a dalt l’Hospitalet que va guanyar els tres punts a Vilassar de Mar, remuntant amb deu jugadors (Robert havia estat expulsat) el joc inicial que havia marcat el mataroní Dani Santos per a l’equip blanc-i-vermell. Cal observar la posició tan dolenta que ocupen Granollers i Vilanova que després d’haver jugat la fase d’ascens la temporada passada, han començat a la cua.

Visita al Castelldefels
Aquest diumenge al migdia el Mataró es desplaça al camp d’un altre equip que pensa en estar als llocs de dalt on ja ha estat les dues darreres temporades i que curiosament es trobarà per primera vegada en el camí de l’equip groc-i-negre: el Castelldefels. És un equip que te a les seves files reconeguts jugadors com Rafa Bellés, Naranjo, Dorca, Aldrich, Garzón, Guerrero o Vílchez, que va ser expulsat i no podrà jugar demà.

4a jornada (19 de setembre)
Gavà- Rubí
Sant Andreu- Barcelona C
Reus- Manresa
Peralada- Granollers
Santboià- Tàrrega
Balaguer- Cornellà
Palamós- Vilanova
Banyoles- Vilassar Mar
L’Hospitalet- FE Figueres
Castelldefels- MATARÓ


Destaquen a part del partit del Mataró, el derbi que es jugarà al Narcís Sala de Sant Andreu i també el partit de l’Hospitalet on haurem de veure que fa el sorprenent FE Figueres davant d’un dels poderosos del grup.