El CE Mataró fa un bon inici que li dona un triomf valuós

A la segona part ha estat superat clarament pel Sarrià, però ha pogut mantenir el 2-1 del descans

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 09 abril 2017 18:49

El CE Mataró necessitava guanyar per trencar una mala ratxa de tres partits sense fer-ho i aquesta necessitat s'ha vist augmentada quan al matí el líder ha cedit un empat a casa seva i amb això l'equip groc-i-negre tenia la possibilitat de posar-se a dos punts del primer classificat. I finalment ho ha aconseguit, patint força al tram final del partit, per derrotar el Sarrià per 2-1.

Futbol CE Mataró - Sarrià

L'equip d'Alberto Encinas ha fet un gran inici de partit i als tres minuts de joc Ricky ja ha avançat l'equip local en rebre una pilota al vèrtex de l'àrea petita i marcar d'un bon xut a la mitja volta, que ha sorprès el porter visitant. Després Parri i Fiti s'han fet amos del centre del camp, i l'equip groc-i-negre ha dominat totalment, amb Ricky portant perill per la banda dreta amb les seves centrades. I ja prop de la mitja hora de joc Aitor ha fet una bona jugada culminada amb un gran xut que el porter visitant ha tret de l'escaire. Però a la sortida del córner llançat pel mateix Aitor, Fiti ha rematat el segon gol, fent el seu primer gol en partit de lliga en les quatre temporades que porta amb l'equip. S'ho mereixia...

170409Fu_Fiti

Però amb el 2-0 el Mataró ha començat a especular, i de seguida el Sarrià ha estavellat una rematada al pal i poc després una pilota perduda per Isma, que era l'últim defensor l'ha aprofitat l'equip visitant per reduir distàncies. El Mataró ha tornat a la càrrega i Bustos ha tingut una bona ocasió, però la seva rematada, en molt bona posició a la frontal de l'àrea petita, ha sortit alta.

I a la represa l'equip visitant s'ha anat fent amb el control del partit davant un Mataró cada vegada més enfonsat físicament, que perdia la pilota ràpidament, i no ha xutat amb perill en tota la segona part. Els sarrianencs cada vegada han anat pressionant més i Pol en dues ocasions ha salvat el gol quan ja es cantava, en rematades clares dels davanters visitants.

Al final l'equip barceloní s'ha bolcat sobre l'àrea local, penjant pilotes, inclosos els fores de banda, i la defensa groc-i-negra ha passat moltes angúnies per poder mantenir el resultat, cosa que finalment s'ha pogut aconseguir. I així el Mataró es manté en segon lloc, de promocionista, i a només dos punts del líder. Però haurà de millorar la prestació de la segona part si vol aconseguir l'ascens.

CE MATARÓ 2-1 SARRIÀ CP

CE MATARÓ: Pol, Sergio López (Lluís 65'), Kiku, Isma, Aitor Gonzàlez (Marcos 83'), Fiti, Parri, Óscar, Bustos (Rueda 46'), Rodri (Bargalló 65'), Ricky.
GOLS: 3' RICKY (1-0); 26' FITI (2-0); 37' Peman (2-1).