2a REGIONAL: El Pla d’en Boet i La Llàntia comencen la lliga guanyant fora de casa

El Molinos acaba empatant a casa amb el Calaf (1-1)

MOLINOS – CALAF 1-1
MOLINOS: Santos, Gonzalo (Iniesta, 60’), Manolo (Andorra, 70), Lopez, Nani, Monroy, Sergio, Manolín, Raul, Gilgado (Ber-mu-do, 85) i Morales (Benjamin, 55).
Els Molinos comencen la lliga amb un empat a casa que no va fer justícia ja que l’equip local va ser molt superior i es mereixia els tres punts. La primera part va ser un monòleg de l’equip ma-taroní que va tancar en el seu propi camp al Calaf, tot i així el gol no va arribar. La segona part va ser més del mateix fins que al minut 55 Manolín va fer l’1-0, però en una ocasió aïllada en el minut 75 els visitants van aconseguir l’empat. Els locals ho van intentar de nou, però la falta de temps i de ro-datge de l’equip va impedir moure el marcador.

MASNOU B - LA LLÀNTIA 1-3
LA LLÀNTIA: Busi, Molina, Xavi, Beltran, Carlos, Guerrero, Persi (Albert, 70’), Mirón (Enrique, 50’), Emma (Palanco, 59’), Valencia i Dani.
Bon inici de lliga de La Llàntia amb una clara victòria fora de casa. L’equip mataroní va sortit decidit a pels tres punts i en el minut 5 de joc el marcador ja era de 0-2. A la represa els locals van escurçar diferències, però amb una contra en els últims minuts de joc acabada amb gol per Valencia, els llantiencs es van assegurar els seus tres primers punts.

PINEDA – JUVENTUS 4-0
JUVENTUS: Joan, Lluis, Jordi Vivas (Isaac), Kiko (Mas), Dalmau (Silva), Pere, Juli, Rodri, Fredo i Edu.
Mal començament de lliga i de categoria per la Juventus que va encaixar una golejada a Pineda. Els mata-ronins van fer una primera part dolenta on van rebre dos gols després de dos errors defensius. A la segona part l’equip va acabar amb deu homes i va ser incapaç de reaccionar.

ARGENTONA – PLA D’EN BOET 0-2
Inici esperançador per l’equip de Pla d’en Boet que va començar la lliga amb una clara vic-tòria al camp de l’Argentona amb gols de De Gea i Pallarès. Els mata-ro-nins van dur el domini de joc durant tot el partit i van demostrar ser un equip mol superior al rival.