El CE Mataró només pot empatar a Sant Pol, però continua segon de 2a Catalana

L'equip groc-i-negre ha remuntat el primer gol local, però ha rebut l'empat definitiu de córner poc abans del final

170402Fu_AtacMataró

El CE Mataró ha continuat en la seva línia de mala sort en els derbis maresmencs iniciada la setmana passada contra el Premià. Avui a Sant Pol ha estat capaç de remuntar el gol amb què s'han avançat els santpolencs, però poc abans del final ha rebut l'empat de córner, i d'aquesta manera continuen abonats a l'empat (7 en els últims 11 partits), aquest resultat que és poc productiu en el futbol. Tot i això l'equip groc-i-negre pot mantenir el segon lloc, ja que el tercer, el Llefià, ha empatat a casa seva davant del cuer, i continua un punt per sota. Però es tira a sobre la Guineueta que també se situa a un sol punt del Mataró. I per sobre la Fundació Grama que s'escapa amb quatre punts d'avantatge... Es preveu forta lluita entre aquests quatre equips fins al final.

170402Fu_CampSantPol
No ha estat un partit lluït, i és que les petites dimensions del camp santpolenc no donen per a massa. La primera part ha estat de tempteig i el marcador no s'ha mogut. A la represa ben aviat l'equip local s'ha avançat, quan Pacheco ha aprofitat una indecisió defensiva i ha marcat de vaselina per sobre de Pol.

170401Fu_FitiOscar

A partir d'aquell moment el Mataró, amb Fiti i Óscar controlant el centre del camp, ha passat a dominar completament, mentre els santpolencs confiaven en els contraatacs. Als vint minuts a la sortida d'un córner, després d'una pilota pentinada per un company, ha marcat Sergio López, i deu minuts més tard Palanco ha estat objecte de penal i ell mateix l'ha transformat per donar avantatge als groc-i-negres. Enmig però un bon ensurt per Pol, ja que un xut local s'ha estavellat al pal.

170402Fu_PenalPalanco

Fins al final el joc ha anat ràpidament de porteria a porteria, i el Mataró no ha sabut controlar la situació. I després d'un fora de banda al costat del banderí que era favorable al Mataró i l'auxiliar l'ha donat al revés, la pilota ha acabat en servei de cantonada i ha arribat el gol de l'empat en el córner llançat per Balcells.

SANT POL 2-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Sergio López, Kiku, Isma, Willy, Fiti, Parri (Óscar 59'), Bargalló (Aitor 59'), Rodri (Ricky 70'), Palanco i Sergio Urbano (Bustos 79').
GOLS: 48' Pacheco (1-0); 64' SERGIO LÓPEZ (1-1); 73' PALANCO de penal (1-2); 86' Balcells (2-2).