CE Mataró i UD Cirera han de retrobar-se amb el triomf el diumenge al migdia

El Cirera rep el Besós BV i el CE Mataró té un altre derbi maresmenc a Sant Pol

Aquest cap de setmana els dos equips de la nostra ciutat de 2a Catalana de futbol, després d'uns darrers resultats poc profitosos, necessiten sumar els tres punts per poder-se anar apropant al seu objectiu, que en el cas del CE Mataró és l’ascens i en el cas de la UD Cirera és la permanència.

Futbol Cirera - Martinenc B

La UD Cirera juga a casa a les 12 hores rebent el Besós Barón de Viver. És aquest un equip complicat com a visitant, ja que ha guanyat 4 partits i n’ha empatat 5 (un d’ells al camp del Mataró). Està situat en 11è lloc amb 35 punts, dos llocs i 6 punts per sobre dels cirerencs. L’equip mataroní necessita guanyar, ja que l’amenaça del descens està a només un punt. A la 1a volta van guanyar els barcelonins per 2-1 i la temporada passada a Cirera el resultat va ser també de 1-2 favorable als del Besós.

Futbol CE Mataró - Sant Pol

El CE Mataró, també a les 12 hores, visita el Sant Pol en el segon derbi maresmenc consecutiu, que s’ha d’esperar que vagi millor que el de la setmana passada. I alerta perquè els santpolencs són un equip difícil de batre al seu camp on, fins ara, només ha pogut guanyar l’Europa B, i tres equips hi han empatat, entre ells el Cirera i la Fundació Grama, el líder. Però els restants 8 partits han estat victòries locals. I recordant com va anar el partit de la 1a volta, amb gol groc-i-negre d’Aitor Gonzàlez de falta, en el temps afegit, de ben segur que els locals tenen ganes de revenja. L'única visita del CE Mataró a Sant Pol va ser fa dues temporades i la victòria va ser groc-i-negre per 1-3.

El Sant Pol està situat en 8è lloc amb 37 punts a 12 del Mataró i amb 9 sobre la zona de descens. I el CE Mataró és segon, ara mateix en una posició que li permetria jugar la promoció a 1a Catalana.