Marta Torrejón, amb el Barça femení, a les semifinals de la Champions

L'equip blaugrana ha eliminat l'equip suec del Rosengard i es trobarà amb el París Saint-Germain a la semifinal

170329Fu_Barçafemení

La futbolista mataronina Marta Torrejón, junt amb les seves companyes del FC Barcelona, avui dimecres ha fet història, ja que per primera vegada l'equip blaugrana s'ha classificat per a les semifinals de la Champions League, en eliminar en els quarts de final l'equip suec del Rosengard, per un global de 3-0.

170329Fu_Torrejon

L'equip de Xavi Llorens, que ja havia guanyat per 0-1 a l'anada, ha resistit bé a la primera part arribant al descans amb empat a zero, i a la represa ha sentenciat amb un gol en els primers minuts de Jenni Hermoso, i un altre ja en temps afegit de Mariona Caldentey. D'aquesta manera l'equip del FC Barcelona està ja entre els quatre millors d'Europa i s'enfrontarà, ni més ni menys, que al París Saint-Germain a semifinals. L'anada a Barcelona (dia 22 o 23 d'abril) i la tornada a París (dia 29 o 30 d'abril).