El Molinos goleja i es manté en cinquè lloc de 3a Catalana

La Llàntia va guanyar sense jugar i Mataronesa i Pla d'en Boet van perdre

La jornada de 3a Catalana de futbol va oferir un bon partit, amb golejada inclosa al camp del Molinos, que permet l'equip blanc-i-blau mantenir-se en el cinquè lloc de la taula. La Llàntia va guanyar sense jugar per 3-0, per retirada del Pineda. I Mataronesa i Pla d'en Boet van perdre.

Futbol Molinos - Cabrera

UD MOLINOS 5-0 LA SALUT BADALONA

UD MOLINOS: Dani Ramos, Isaac Ramos, Abel Moreno, Hèctor, Ruben Moreno, Roca, Badre (Nevado 71'), Augusto, Gorka (García Mesa 80'), Óscar (Beltrán 61'), Adrián (Jorge Manrique 51').

El Molinos va golejar l'equip badaloní de La Salut, però en un partit no tan fàcil com pot indicar el resultat. L'equip blanc-i-blau es va avançar mitjançant Gorka al quart d'hora de joc, però fins al descans ja no es va moure més el marcador. Poc després de la represa Augusto Campos va donar una mica més de tranquil·litat, que no va ser definitiva fins que faltant vint minuts Badre va marcar de penal. Ja al tram final Augusto Campos i Adan Nevado van arrodonir el marcador amb aquesta maneta de gols.

UD MATARONESA 2-3 SANTVICENTÍ

UD MATARONESA: Rafa, Oriol, Carlos, Comas (Mosquera 70’), Simon (Navarro 46’), Vicente (Jurado 71’), Campaña, Álex, Manolo (Koke 24’), Aldo, Miguel, Angel i Paco.

La Mataronesa no va saber tancar el partit, en la segona meitat, i va acabar perdent quan el tenia molt ben encarrilat, i ja són set jornades sense guanyar.
A la primera part els de Mataró van ser superiors al Santvicenti, desplegant un bon joc, i van marcar dos gols: en el minut 9 Miguel, de cap en un servei de cantonada, i en el minut 41 Aldo connectant un xut dintre de l'àrea.
La segona meitat anava pel mateix camí, la Mataronesa arribava a l'àrea visitant, creant diverses ocasions per tancar el partit. Però el Santvicentí va aconseguir retallar distàncies en el minut 62, en aprofitar una indecisió de la defensa local. El que semblava un accident es va acabar transformant en una catàstrofe per als interessos locals, ja que en els darrers minuts van marcar dos gols més que els va donar el triomf en una jugada molt protestada per un fora de joc clamorós.

ARGENTONA 3-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Rubén Lloret, Javi, Marc Fernàndez (Ito Palanco 75'), Marc Palau, Carrasco, Silva (Cortés 75'), Hamza, Valencia, Valle, Carlos González i Vela.

El Pla d'en Boet no va poder puntuar al camp d'un dels equips que lluiten per ascens i lloc de promoció. Però no els ho van posar fàcil als argentonins. Els de Pla d'en Boet van defensar bé i prop del descans es van avançar amb un gol de Vela.

A la represa l'equip mataroní es va continuar defensant amb ordre fins al quart d'hora. Però quan va arribar el gol de l'empat de Gerard Rovira, l'equip local es va desencadenar i en pocs minuts en va fer dos més, a càrrec de Dídac Bancells i Tejedo, obtenint un triomf que li permet mantenir-se a dos punts del segon.