El Cirera perd al camp del cuer i es complica la permanència

L'equip mataroní està només un punt per sobre de la zona de perill

La UD Cirera tenia una bona oportunitat d'escapar de la zona de perill, ja que jugava al camp del cuer, però ja se sap que en aquestes altures de la competició no hi ha cap equip fàcil, encara que sigui de la zona baixa. I el Carmelo, tot i tenir complicada la salvació, ha aconseguit tres punts, amb els quals encara tenen algunes esperances. En canvi el Cirera es queda només un punt per sobre de la cinquena plaça per la cua, posició que segons la puntuació obtinguda respecte als dels altres grups pot portar al descens. Per tant caldrà que comencin a sumar punts a casa la setmana vinent.

170326Fu_CarmeloCirera

El partit jugat al Carmel ha estat fluix, amb poques ocasions de gol a la primera part. Però ja prop del descens els locals han aprofitat un penal per avançar-se.

A la represa els d'Antonio Gonzàlez han espavilat una mica, però no han pogut empatar fins al minut 80 i també gràcies a un penal comès sobre Othman i transformat per Aleix Tarrés, en el que era el seu 16è gol de la temporada. Després l'equip groc ha continuat buscant el gol, però en un contraatac ha estat sorprès per l'equip local que ha marcat el gol de la victòria en l'últim minut del partit.

CARMELO 2-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Izar, Ximillo (Othman 51'), Cristian Romero, Peque, Roger, Joel, Carlitos (Omar 32'), Albert Garrido, Joan, Aleix.
GOLS: 41' Casas de penal (1-0); 80' ALEIX de penal (1-1); 89' Machuca.