Continua el malefici premianenc per al CE Mataró a casa

L'equip visitant ha aprofitat dos regals del porter local per guanyar de forma immerescuda un partit que l'equip groc-i-negre ha dominat completament

El CE Mataró ha desaprofitat l'oportunitat de recuperar el lideratge en patir novament el "malefici premianenc" que assetja l'equip groc-i-negre des de fa quasi 38 anys, en els quals no ha pogut guanyar aquest derbi aquí a Mataró. La mala sort que ha patit l'equip d'Alberto Encinas ha estat considerable, ja que ha hagut de fer una dotzena d'ocasions de gol per fer-ne un, mentre que l'equip visitant n'ha fet tres amb una sola jugada ben trenada.

Futbol CE Mataró - Premià Esportiu

El Mataró comença bé però marxa al descans per sota

L'equip local ha sortit molt mentalitzat, ja que l'empat del líder a casa seva del mateix matí li oferia la possibilitat de recuperar el lideratge si guanyava el derbi maresmenc. Ben aviat Bargalló ha tingut la primera ocasió en un xut que ha sortit lleugerament desviat. I als 10' ja ha arribat el primer gol en una gran acció de Sergio Urbano dintre l'àrea, on ha controlat un servei de Willy, i ha xutat amb poc angle col·locant per dalt per fer un golàs que ha posat per davant el seu equip.

Futbol CE Mataró - Premià Esportiu

Amb el gol ha frenat l'empenta groc-i-negra, però al darrere es controlava bé la situació. Però als 25' ha arribat l'empat en jugada polèmica. Una falta molt llunyana xutada per Julio ha sorprès Joel, possiblement enlluernat pel sol, que l'ha aturat, deixant-la caure a terra, però segons l'auxiliar, ho ha fet darrere de la línia de gol. I pocs minuts després aprofitant el desconcert local, i en l'única jugada ben trenada pel Premià en tot el partit, el seu davanter centre Fede Melgosa ha avançat els premianencs.

Fins al descans forta pressió de l'equip local sobre l'àrea visitant, amb un bon xut d'Urbano aturat pel porter, i sobretot una ocasió monumental de Bargalló que ha rematat des de dintre l'àrea petita, però Vila l'ha salvat quan tothom ja cantava el gol. I encara després un gol anul·lat a Óscar per un orsai força dubtós.

Futbol CE Mataró - Premià Esportiu

El Premià guanya sense fer quasi res

I només començar la segona part quan el Mataró ja estava bolcat sobre l'àrea visitant una passada llarga del Premià l'ha anat a controlar còmodament Joel però la pilota li ha botat per sobre i Fede, molt atent, ha marcat a porta buida, aprofitant el regal.

El Mataró ha quedat tocat i ha trigat a reaccionar, però ho ha anat fent, i tot i que el Premià defensava amb ordre amb una defensa molt avançada, s'han anat creant ocasions, però Willy, Bargalló, per dues vegades, i Palanco no han encertat entre els tres pals en bona situació. A falta de cinc minuts, i quan el setge era absolut, Isma ha estavellat una falta al travesser, i quan faltava un minut per al final Palanco ha reduït diferències. Però els premianencs han anat fent de les seves per aturar el joc com fos, l'àrbitre els ha deixat fer bastant, i ja no hi ha hagut temps per empatar.

Feia quasi dos anys i mig que el Mataró no encaixava tres gols a casa

El CE Mataró aquesta temporada a casa, s'havia mostrat molt sòlid en defensa i com a màxim havia encaixat un gol en 5 ocasions i en els altres 7 partits havia mantingut el zero a la seva porteria. Però és que anant més lluny hem de dir que l'equip groc-i-negre no encaixava tres gols a casa des del 12 d'octubre del 2014, fa ja 29 mesos, o sigui quasi dos anys i mig.

CE MATARÓ 2-3 PREMIÀ DE MAR

CE MATARÓ: Joel, Willy, Sergio López, Rueda, Isma, Óscar (Palanco 64'), Fiti, Parri (64' Mario), Aitor (Ricky 64'), Sergio Urbano (Bustos 87'), Bargalló (Rodri 76').
PREMIÀ DE MAR: Vilajuana, Borja, Julio, Edu Camps, Adrián Martín, Xavi, Ouasime, Víctor (Ruiz 88'), Joan Albert (Alonso 60'), Samu (Sastre 75'), Fede Melgosa (Montes 76').
GOLS: 10' SERGIO URBANO (1-0); 25' Julio (1-1); 30' Fede (1-2); 48' Fede (1-3); 89' PALANCO (2-3).

ELS GOLS DEL PARTIT. Video de Josep Blanch, web CE Mataró