El CE Mataró només pot empatar i cedeix el lideratge de 2a Catalana

La defensa ha continuat impecable al camp del Canyelles però en atac no hi ha hagut encert

El CE Mataró només ha pogut empatar a zero gols al camp del Canyelles a Nou Barris i ha hagut de cedir el lideratge a la Fundació Grama que ha guanyat a Sant Adrià. De tota manera l'empat del Cirera al camp del Llefià li permet al quadre d'Alberto Encinas mantenir quatre punts d'avantatge sobre el tercer i per tant ara l'equip groc-i-negre està en lloc de promoció.

170319Fu_Canyelles-CEM

No ha estat un partit vistós i tot i que el Mataró ha tingut durant molta estona el control del partit s'ha fallat en els metres finals, sobretot en el tram final de la primera part en què s'han gaudit de diverses bones ocasions de gol. Després, a la represa, les dues defenses s'han mostrat molt sòlides i el marcador tampoc s'ha pogut moure.

Amb aquest resultat el Mataró ja fa 12 jornades que no perd, però amb 7 empats i 5 victòries. I ja se sap que els empats, de vegades, no són bons resultats... sobretot pensant que en aquest camp el nou líder fa poc hi va guanyar per 1-5 i que aquesta setmana ha guanyat a Sant Adrià.

CANYELLES 0-0 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Sergio López, Isma, Rueda, Willy, Parri (Óscar 66'), Fiti, Aitor, Marc Ariño (Palanco 77'), Ricky (Rodri 66'), Sergio Urbano.