Derbi de 3a Catalana el dissabte al Camí del Mig entre Mataronesa i La Llàntia

El Pla d'en Boet també juga a casa el diumenge i el Molinos es desplaça

La jornada de 3a Catalana de futbol ens porta un interssant derbi local al Camí del Mig, on s'enfrontaran la UD Mataronesa (9è amb 33 punts) i l'AD La Llàntia (6è amb 40 punts). L'equip arlequinat està travessant una ratxa molt dolenta de resultats i acumula 5 derrotes seguides i necessita guanyar per recobrar la moral. Al davant tindrà un equip llantienc que sembla haver-se refet del mal moment que va passar la final de la 1a volta. Tots dos equips han perdut les possibilitats de lluitar pels llocs de privilegi, però un derbi sempre és un derbi i segur que hi haurà força tensió. A la primera volta a La Llàntia la victòria va ser per a la Mataronesa per 1-2.

Mataronesa-llantia

També juga a Mataró el Pla d'en Boet, equip que lluita per deixar enrere la zona de descens de la qual va sortir fa unes setmanes. Ara és 13è amb 26 punts i el diumenge a les 12 hores rep l'equip barceloní del Turó Peira, que està en zona de descens, ja que és 16è amb 22 punts.

Futbol Pla d'en Boet - Young Talents

Finalment el Molinos és l'únic equip que juga fora de Mataró i té una papereta complicada, el diumenge a les 18 hores, al camp del Districte 030, filial del Sant Andreu, que és el 2n classificat amb 51 punts, 6 més que l'equip blanc-i-blau que té la darrera oportunitat de poder lluitar per les places d'ascens o promoció. Però tot passa per guanyar en un camp on l'equip local només ha cedit un empat en tot el campionat.