La UD Cirera s'ha de conformar amb un empat a casa

Aleix Tarrés ha marcat els dos gols locals, el segon de penal

La UD Cirera tenia el diumenge al migdia l'oportunitat de deixar ben endarrerit un rival diecte en la lluita per evitar el descens, si hagués sumat la tercera victòria seguida, però s'ha hagut de conformar amb un empat davant el Martinenc B i la seva posició a la taula continua sent problemàtica, només tres punts per sobre dels llocs de perill.

Futbol Cirera - Martinenc B

El partit va ser dominat totalment per l'equip cirerenc durant els primers 40 minuts, però tot i disposar de moltíssimes ocasions de gol, només un en va pujar al marcador quan Aleix va aprofitar un refús del porter a xut de Said. I en els tres darrers minuts de la primera part va canviar tot. Els barcelonins van empatar i en el darrer minut aprofitant el desconcert local van avançar-se en jugada de contraatac.

A la represa l'equip local va jugar amb més cor que cap i poques ocasions de gol va haver-hi. A falta d'un quart d'hora Said va ser objecte de penal i Aleix no va fallar per posar la definitiva igualada al marcador.

UD CIRERA 2-2 MARTINENC B

UD CIRERA: Compte, Izar, Albertito, Cristian Romero, Baba (Albert Garrido 60'), Said (Ximillo 76'), Joel (Omar 76'), Carlitos (Joan 60'), Othman, Roger (Kaddur 52'), Aleix.
GOLS: 21' ALEIX (1-0); 43' Olid (1-1); 45' Moreno (1-2); 77' ALEIX de penal (2-2).