El CE Mataró guanya un partit clau i continua líder de 2a Catalana

Ha superat per 2-1 el Llefià, tercer classificat, que estava a un sol punt, en un partit amb dues parts ben diferenciades

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 12 Març 2017 18:49

El CE Mataró tenia avui un partit molt important a casa davant el Llefià, equip que portava cinc victòries seguides i que estava a un sol punt de l'equip groc-i-negre, i l'ha aconseguit guanyar per 2-1, cosa que li serveix per mantenir el lideratge en solitari, després d'encadenar 11 jornades d'imbatibilitat.

Futbol CE Mataró - Llefià

Ha estat un partit amb dues parts ben diferenciades igual que el de la setmana passada davant la Guineueta. Però avui la primera ha estat clarament de l'equip local, que ha marxat al descans amb un 2-0 a favor, tot i haver desaprofitat un penal, i la segona ha estat de l'equip badaloní que ha reduït distàncies i ha tingut alguna altra ocasió per empatar.

Futbol CE Mataró - Llefià

Primera part del Mataró amb dos gols que haguessin pogut ser tres

Alberto Encinas ha fet algun canvi a l'equip inicial i ha tingut sort, ja que els dos jugadors que no havien estat titulars la setmana passada, han estat els autors dels dos gols. En una de les primeres aproximacions a l'àrea visitant, Sergi Urbano ha controlat una pilota a la frontal i ha col·locat un xut precís a l'angle fent inútil l'estirada de Francis. I prop de la mitja hora de joc una bona combinació atacant del Mataró, amb intervenció d'Urbano i Bargalló, ha acabat a peus de Mario López que ha entrat dins l'àrea i ha superat la sortida del porter amb un toc de qualitat. I enmig encara el Mataró hauria pogut fer un altre gol, quan l'àrbitre ha sancionat amb penal una entrada sobre Willy, però Aitor no l'ha pogut transformar, ja que el porter visitant ha aturat el seu xut. Durant tota la primera part el control del joc ha estat quasi absolut del Mataró, només amb una arribada del Llefià a l'àrea local i en la qual Demba ha xutat fora.

Futbol CE Mataró - Llefià

A la represa es trenca el joc groc-i-negre

A la represa la primera ocasió encara ha estat del Mataró, però el porter ha guanyat l'u contra u davant Aitor. Al quart d'hora el tècnic local ha començat a fer canvis, i també ha canviat el disseny tàctic. Ha passat pràcticament a jugar amb defensa de cinc, amb Willy a la dreta i Aitor a l'esquerra, però amb Fiti substituït i després amb l'entrada de Ricky i Rodri, que reapareixia, s'ha perdut el control del centre del camp, i l'equip s'ha trencat. Els tres del davant feien la guerra pel seu compte. Poca, tot s'ha de dir, ja que no s'arribava a connectar quasi mai.

Per sort el bloc defensiu central, amb Sergio López, Rueda i Isma, estava impecable. I al darrere Joel també estava sensacional sota pals, amb dues grans aturades a dos grans xuts, un de falta dels davanters visitants. Però en un moment en què el Mataró jugava amb deu, perquè Óscar estava sent atès fora del camp, el Llefià ho ha aprofitat per marcar el 2-1 amb un xutàs magnífic des de fora de l'àrea. I això ha propiciat un final ple d'emoció, amb un llarg descompte, i amb l'equip badaloní atacant i el Mataró defensant i intentant sortir al contraatac, però caient quasi sempre en fora de joc. Per sort el marcador ja no s'ha mogut i el Mataró ha pogut superar un equip molt sòlid, al que deixa a quatre punts.

Futbol CE Mataró - Llefià

CE MATARÓ 2-1 LLEFIÀ

CE MATARÓ: Joel, Sergio López, Rueda, Isma, Willy, Fiti (Parri 60'), Óscar, Mario (Rodri 76'), Sergio Urbano (Ricky 70'), Bargalló i Aitor Gonzàlez.
GOLS: 10' SERGIO URBANO (1-0); 28' MARIO (2-0); 86' Fede (2-1).