El CE Mataró només pot empatar, però continua líder en solitari

El partit davant la Guineueta ha tingut una part per a cada equip, amb l'equip groc-i-negre superior després del descans

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 05 Març 2017 18:56

Futbol CE Mataró - Guineueta

El CE Mataró rebia avui diumenge un dels equips que lluita per les dues primeres places, la Guineueta, i només ha pogut aconseguir un punt, que de tota manera li serveix per conservar el lideratge el solitari, però ara ja amb dos equips, la Fundació Grama i el Llefià a un sol punt.

Futbol CE Mataró - Guineueta

Primera part visitant

El partit s'ha jugat amb unes grades que tenien molt bon aspecte, amb la millor afluència de la temporada, i ha tingut dues parts ben diferents. En la primera l'equip barceloní s'ha mostrat clarament superior. Ha dominat totalment el centre del camp, s'ha emportat tots els rebots i totes les pilotes dividides, davant un Mataró que no s'ha pogut apropar a l'àrea rival amb perill i no ha fet cap xut entre els tres pals. En canvi ben aviat la Guineueta ha enviat un xut al pal, i després el seu davanter centre ha tingut un u contra u, que ha salvat Joel. I ja a prop del descans, en una jugada d'atac per la banda esquerra de l'atac visitant, hi ha hagut un rebot, que s'ha emportat un davanter de l'equip vermell i ha centrat perquè Samu marqués des de dintre l'àrea petita.

Futbol CE Mataró - Guineueta

Segona part local, amb mala sort en les oportunitats de gol

A la represa Alberto Encinas ha canviat la disposició tàctica, jugant amb defensa de tres i amb Aitor com a mitja punta i ha canviat absolutament la marxa del partit. A l'inici d'aquest segon temps ha estat l'equip visitant el que no s'ha apropat a l'àrea mataronina. I en canvi el Mataró ha dominat i ha gaudit de bones ocasions. Primer Ricky en bona jugada individual, però amb xut poc potent que ha aturat el porter visitant. Després en una pilota ficada en profunditat per Aitor cap a Bargalló i que aquest ha col·locat, amb magnífica vaselina, per sobre del porter, però sortint la pilota fregant el pal quan ja es cantava el gol. I en un dels atacs mataronins, en una jugada embolicada dins l'àrea hi ha hagut una topada sobre Palanco, en jugada sense massa perill, i l'àrbitre ha assenyalat penal que Aitor ha transformat en el gol de l'empat.

Aleshores s'ha espavilat una mica l'equip visitant, però sense entrar amb perill a l'àrea i només amb xuts llunyans sense problemes per Joel. I quan faltaven cinc minuts el Mataró ha fet la darrera empenta. Bargalló ha fet una gran jugada per la dreta i ha col·locat un xut amb rosca amb l'esquerra que ha anat a estavellar-se al pal, per empatar també a xuts a la fusta. I en la jugada següent en una falta assajada llançada per Aitor, Sergio López ha rematat de cap completament sol, però la pilota ha tornat a sortir fregant el pal. I en el darrer sospir una volea de Willy ha sortit una mica alta.

Futbol CE Mataró - Guineueta

Un altre gran partit a la vista

L'equip groc-i-negre, amb aquest, porta 10 partits sense conèixer la derrota, però havent sumat 6 empats i només 4 victòries. Ben diferent del pròxim rival, el Llefià, que amb 5 victòries seguides s'ha situat en segon lloc, amb un punt menys que el Mataró. I aquest equip badaloní, l'últim que va derrotar l'equip groc-i-negre a primers de desembre, serà el rival del Mataró el pròxim diumenge al Municipal del Centenari.

CE MATARÓ 1-1 GUINEUETA

CE MATARÓ: Joel, Sergio López, Rueda, Isma, Willy, Fiti, Óscar, Ricky (Sergio Urbano 62'), Aitor González, Palanco (Ariño 70'), Bargalló.
GOLS: 41' Samu (0-1); 67' AITOR de penal (1-1).