El Cirera guanya un derbi contra el Llavaneres amb final polèmic

Aleix ha marcat de penal en el darrer minut, després que l'àrbitre ha fet repetir el llançament que havia aturat el porter i hagi expulsat aquest per protestar

170220Fu_Cirera-LLava5

La UD Cirera ha obtingut un triomf agònic i amb final polèmic en el derbi maresmenc davant el Llavaneres, que li serveix per obtenir tres punts que li permeten sortir de la zona de descens.

El partit ha estat vibrant. Ha començat marcant el Llavaneres amb una rematada de cap de Juanmartí, però dos minuts més tard Joel ha empatat també de cap aprofitant una centrada de Carlitos. I cinc minuts després Joan ha estat objecte de penal que Said ha transformat fent pujar el 2-1 al marcador. Fins al descans el domini ha estat de l'equip local que ha disposat de bones ocasions per augmentar l'avantatge, però el porter visitant Moran ha estat molt encertat.

170219Fu_CireraLLava

A la represa l'equip llavanerenc s'ha mostrat molt més incisiu, però el Cirera ha tingut les millors oportunitats a la contra, però la defensa visitant n'ha tret dues de Joan i Pereira de la línia de gol. I quan ja s'acostava el final Juamartí ha rematat una altra centrada de Creus per empatar el partit, deixant glaçada la parròquia local.

Però el Cirera no s'ha rendit, i ja en el temps afegit Aleix Tarrés ha estat travat dins l'àrea i l'àrbitre ha assenyalat penal. Llançat pel mateix Aleix ha estat aturat pel porter visitant. L'àrbitre ha considerat que s'havia mogut abans d'hora i ha fet repetir el llançament. Els visitants han protestat de forma massiva i l'entrenador ha vist vermella i quatre jugadors groga, entre ells el porter, que ja en tenia una, i ha estat també expulsat. El local Pereira també ha vist la vermella. Davant el nou porter que ha entrat en fred, Aleix no ha fallat i ha posat el 3-2 definitiu.

UD CIRERA 3-2 LLAVANERES

UD CIRERA: Compte, Kaddur (Cristian 64'), Peque, Izar, Roger, Albertito, Joel, Carlitos (Ivan Castillo 73'), Othman (Pereira 69'), Joan (Aleix 69'), Said (Omar 89').
GOLS: 12' Juanmartí (0-1); 14' JOEL (1-1); 19' SAID de penal (2-1); 84' Juanmartí (2-2); 90' ALEIX de penal (3-2).