Marcelo Luna: "Treballant així, assolirem l'ascens a Primera"

Entrevistem al davanter del CE Mataró després d'anotar 4 gols contra el Lloreda

 

Quatre gols en un partit, és el primer cop que ho aconsegueixes?

Quatre gols en un partit és el primer cop que ho aconsegueixo. Sí que és cert que algun cop havia aconseguit un hat-trick, però vaja, principalment, molt content a nivell personal i per l'equip, per haver fet un bon partit i aconseguir sumar els 3 punts.

I la teva temporada, fins al moment, com la valores?

Molt positiva. Vinc d'una lesió important, quan la temporada passada em vaig trencar els lligaments creuats. Ha estat una recuperació molt llarga, però ara cada cop em trobo millor, vaig millorant i recuperant la confiança. La veritat és que està anant molt bé.

La temporada està anant molt bé, la setmana passada aconseguint un valuós empat al camp de la Fundació Grama i aquesta amb la gran i històrica golejada al Lloreda.

És cert, i sí, molt bé. Contra la Grama sabíem que seria un partit molt difícil. El més normal és que pugin per pressupost i equip, però com ja hem vist molts cops en el món del futbol, això no sempre és així, i nosaltres tenim un gran equip i estem treballant molt bé als entrenaments, amb molta intensitat. El partit va ser molt complicat però vam saber reaccionar a temps per endur-nos l'empat i, fins i tot, encara podíem haver arribat a sumar els 3 punts.

El del Lloreda, per la seva banda, era el típic partit trampa on, si no marques aviat, l'ansietat et fa precipitar-te mentre el rival cada cop juga més còmode. Però vam aconseguir marcar molt aviat, i ja tot el partit va anar rodat, amb molta més tranquil·litat.

Us esperàveu estar tan bé a mitja temporada?

Això no t'ho puc contestar totalment perquè jo no vaig fer la pretemporada amb l'equip perquè vaig arribar més tard, al novembre. El que sí que puc dir és que, si seguim treballant tan bé com ho estem fent ara, acabarem assolint l'ascens de categoria.

A més a més, sembla que cada cop jugueu millor i amb més confiança.

És veritat. Crec que sempre hem jugat força bé i aconseguíem tenir ocasions de gol, però les primeres no acabaven d'entrar i ja et posaves nerviós. Ara, estem aconseguint que aquestes ocasions entrin i ja jugues amb molta més tranquil·litat i assolint millors resultats.

Quins objectius et marques d'aquí a final de temporada a nivell personal? i per a l'equip?

Personalment, el meu objectiu és quedar-me perquè realment estic molt a gust aquí. Pel que fa a l'equip i al grup, com ja he dit abans, si seguim treballant de la mateixa manera, l'objectiu és l'ascens, i jo estic convençudíssim que ho aconseguirem.