El Molinos continua sent el "rei dels derbis" de 3a Catalana

Va guanyar al camp del Pla d'en Boet, mentre La Llàntia guanyava a casa i la Mataronesa hi perdia

La jornada de 3a Catalana ens portava un interessant derbi al Municipal de Pla d'en Boet i en ell el Molinos va aconseguir un altre triomf, el quart en derbi local de la temporada, que el confirma com el "rei dels derbis". De fet la tercera part dels punts que ha sumat l'equip blanc-i-blau els ha aconseguit davant els rivals locals.

Futbol Mataronesa - Molinos

PLA D'EN BOET 1-2 UD MOLINOS

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado (Valle 57'), Marc Fernàndez, Carrasco (Carlos Gonzàlez 77'), Marc Palau, Valencia (Eric 77'), Àlex Palau, Silva (Javi Rodríguez 27'), Ito Palanco, Youness, Moussa.
UD MOLINOS: Sandro Pulido, Isaac Ramos (Jonatan 88'), Abel Moreno, Hèctor Deniz, Llavero, Roca, Badre, Rubén Moreno (Óscar 51'), Beltrán, Manrique, García Mesa (Gorka 71').

La UD Molinos va aconseguir la seva quarta victòria en quatre derbis que ha jugat aquesta temporada. El partit es va posar ben de cara per als molinencs que als 6 minuts ja guanyava 0-2 amb dos gols de García Mesa i Gerard Roca. Això va ser un cop fort per als de Pla d'en Boet. Però els locals es van anar refent i poc abans del descans van reduir amb gol de Marc Fernàndez. Després a la segona part van buscar l'empat, però l'equip visitant va saber resistir amb una bona defensa, tot i que va jugar el darrer quart d'hora en inferioritat per expulsió de Rubén Moreno.

AD LA LLÀNTIA 1-0 TURÓ PEIRA

AD LA LLÀNTIA: Picó, Carmona, Blasco (Jerreh 46'), Hèctor Urbano, Artero, Delfí (Diallo 61'), Jordi Cano, Isra (Chamarro 89'), Aitor Moreno, Sergio Cobo (Toni Martín 85'), Ibu.

Victòria molt treballada de l'equip llantienc davant un equip que lluita per evitar el descens i que va posar les coses difícils. Els visitants, amb una defensa molt ordenada, van fer treballar de valent l'equip local que només va poder trobar premi al seu esforç en el minut 80 quan Aitor Moreno va rematar de cap una bona centrada d'Isra Martínez.
Amb els tres punts l'equip verd torna a ser l'equip mataroní millor situat, tot i que a vuit punts dels llocs de privilegi.

170213Fu_LaLlantiaTuró

UD MATARONESA 1-2 YOUNG TALENTS BADALONA

UD MATARONESA: Paco, Hassan, Carlos, Comas, Tommy, Toni, Bryan, Vicente, Koke (Aitor 71’), Aldo, Miguel, Jurado, Edgar i Rafa.

Bon partit de la Mataronesa, malgrat la derrota davant un dels equips de la zona alta. En la primera meitat, la Mataronesa va portar el pes del partit, i el Young Talents, que defensava molt ordenat, no arribava amb perill a la meta local.
La segona meitat va començar amb la mateixa tònica. La Mataronesa va posar setge a la porteria badalonina, dominant en el joc, però van ser els de Badalona els que es van avançar al quart d'hora de joc. El Young Talents es va quedar amb deu, la qual cosa esperonà la Mataronesa, però novament en el minut 81, van ser els visitants els que van marcar, aprofitar una indecisió defensiva. Una nova expulsió per als de Badalona en el minut 83, cosa que va aprofitar Toni per retallar distàncies. I fins al final els locals van disposar de diverses ocasions per empatar. La més clara de Bryan, però el porter visitant va treure la pilota de l'escaire en l'últim minut de partit.